Skocz do zawartości

[posty] Nie widze postów pod tematem

Katystopej

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Po dzisiejszej modernizacji forum - btw całkiem ładne i przejrzyste - wchodząc w jakiś temat nie widze postów, tylko pierwszy z tematem i na dole w formie drzewa a nie moge przełączyć zeby były widoczne na ekranie, pod głównym postem zmieniałem tą wartość progową na Pokazuj wszystkie posty i nic, dalej to samo  :icon_mrgreen:   Jak mam wyczarowac zeby były widoczne wszystkie posty ? 

• 6 miesięcy temu...
Napisano

Witam,

Mam problem, jak wyszukuję "zepsuty autostart" w wyszukiwarce znajduje mi jeden temat z częścią postu (chodzi mi o temat z licznikiem sigmy), natomiast gdy klikam na temat wyskakuje mi temat o jakiejś lampce :/ Jak znajduję temat na którym powinien być ten post to go nie ma. Wydaje mi się, że brakuje większej ilości postów, nawet ja chyba pisałem obok poszukiwanego posta, ale nie ma go. Proszę o pomoc, zależy mi na tych kilku postach (dotyczących zepsutego autostartu).

Napisano

a kiedy mniej więcej był napisany ten post? być może zniknął w ramach wielkiej awarii forum, kiedy duża ilość postów i tematów przeszła do historii?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...