alex1602 Napisano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Witam, szukam dobrego i rzetelnego serwisu (oczywiscie za rozsadne pieniadze) w Gdansku, Sopocie, ewentualnie Gdyni. Musze oddac moje Mavici do centrowania oraz magury marty bo jest problem z klamka nie do przeskoczenia w domu i nie chce zeby mi ktos fuszere odwalil. Bede wdzieczny za podanie nazwy i ewentualnie adresu. Fajnie by bylo gdyby wypowiedzial sie ktos kto ma sprawdzony serwis. Z gory dzieki za kazda odpowiedz, Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galnospoke Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witam, szukam dobrego i rzetelnego serwisu (oczywiscie za rozsadne pieniadze) w Gdansku, Sopocie, ewentualnie Gdyni. Musze oddac moje Mavici do centrowania oraz magury marty bo jest problem z klamka nie do przeskoczenia w domu i nie chce zeby mi ktos fuszere odwalil. Bede wdzieczny za podanie nazwy i ewentualnie adresu. Fajnie by bylo gdyby wypowiedzial sie ktos kto ma sprawdzony serwis. Z gory dzieki za kazda odpowiedz, Pozdrawiam! Bezapelacyjnie: http://www.trojmiasto.pl/FABIAN-Serwis-o18787.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 naprawdę polecam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ja polecam serwis na ulicy Do Studzienki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.