Dominik176 Napisano 2 Sierpnia 2009 Napisano 2 Sierpnia 2009 Witam Zakupiłem niedawno ramę szosowa wilietr trestina. Model la Trestina. W okolicy przedniej przezrzutki ma ona wtłoczenie, wyglądające jak wgniecenie. Jest to bardzo regularny kształt, bez zadrapań lakieru, nie wygląda więc jak uszkodzenie. Sprzedawca zapewnia, że to wyprofilowanie na przerzutke. Czy ktoś spotkał się z czyms takim? Na zdjęciu zaznaczam to miejsce. proszę o pomoc
arroyo Napisano 2 Sierpnia 2009 Napisano 2 Sierpnia 2009 Twoje zdjęcie nic nie pokazuje, ale poszukałem zdjęć lepszej jakości na stronach dystrybutora, widać tam coś co wygląda jak zwężenie. Najlepiej byś jednak zrobił pisząc do producenta: wilier@wilier.it
Dominik176 Napisano 2 Sierpnia 2009 Autor Napisano 2 Sierpnia 2009 Zgadza się, jest to zwężenie przekroju rurki. Wygląda to tak, jakby obcęgami scisnąć z jednej strony
arroyo Napisano 4 Sierpnia 2009 Napisano 4 Sierpnia 2009 Zrób lepsze zdjęcia i wyślij email do producenta.
kello Napisano 5 Sierpnia 2009 Napisano 5 Sierpnia 2009 Jak dla mnie wyglada to na niefabryczne. Porownaj : http://matuzmaster.hu/_userfiles/image/2008-01-04-wilier-vaz/2308-big.jpg
Dominik176 Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Napisano 5 Sierpnia 2009 Tutaj jest hak na przerzutke, a w mojej na obejme. Wiec tego nie można porównać. Już sie dowiedziałem ze to fabryczne przetłoczenie w celu zapewnienia lepszej współpracy z napędami 3-tarczowymi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.