marbat91 Napisano 1 Sierpnia 2009 Napisano 1 Sierpnia 2009 Witam Nie jestem szalonym zapalonym kolarzem. Poszukuje jednak amortyzatora do tyłu. W tej chwili mam amortyzator który ma wymiary: wysokość 15 cm, szerokość: 4cm u góry i 3 cm na dole (z podkładkami), 8-9mm bez podkładek, a średnica otworów na śruby jest 8mm. Poszukuje podobnego do tego ponieważ w tym sprężyna jest już bardzo miękka i często dobija do końca. Szukam takiego w przystępnej cenie (do 200 zł). Często jeżdżę po polskich drogach i po szutrach, nie wybieram się gdzieś w ekstremalny teren. Proszę o pomoc w wyborze. Przepraszam za prosty język ale nie jestem fachowcem w tej dziedzinie. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam matbat91
PoleK Napisano 1 Sierpnia 2009 Napisano 1 Sierpnia 2009 poszukujesz dampera... szerokosc nei ma znaczenia bo do tego dorabia sie tulejki zazwyczaj, do kazdej ramy... do 200zl masz duzo do wyboru ale nie 15cm, masz jakiegos makrokesza? to wez kup kolejna sprezynke (damper do makrokesza) za 30zl i tyle...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.