Skocz do zawartości

[Rama] kross venom atrox

Lukash

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mam problem mam rower kross venom atrox i linka od przerzutki przedniej bezpośrednio styka się z ramą i trze o nią przy zmianie biegów. Co zrobić z tym?

Napisano
Obciera tam gdzie jest wcięcie na koło w atroxie

A w jakim stanie jest ślizg do linki, który powinien być przykręcony od dołu do mufy? I jak jest przykręcony?

Napisano

Ślizg jest w stanie bardzo dobrym ponieważ to jest nowy rower. Ślizgi są przykręcone na środku. Czy istnieje możliwość dokupienia dłuższych ślizgów, czy iść z tym do serwisu w celu reklamacji?

Napisano

Wszystko z tym ślizgiem w mojej ocenie jest w porządku. Musi być jakaś inna przyczyna.

a tak na marginesie mógłbyś Łukaszu napisać mi na PW jak Ci się spisuje rowerek ( oprócz tego defektu) Planuje zakup któregoś z krossów na przyszły sezon. Skłaniam się w stronę berusa, ale jak będzie kaska to chętnie nabył bym atroxa, a więc jak byś mógł się podzielić opinią to serdeczne dzięki.

Napisano

Załóż na linkę takie gumowe okrągłe dystanse, jak tak bardzo Ci to przeszkadza. Albo idź do sklepu w którym kupiłeś ten rower i wymuś na nich, żeby dali Ci jakiś większy ślizg, tak żeby nie ocierało o ramę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...