dr1zzt Napisano 31 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Mam problem z przednia manetka z w/w modelu. Od wczoraj klamka ktora naciaga linke przestala wracac na swoje miejsce, po przykreceniu tej dolnej czesci obudowy: Nie przesuwa sie rowniez wskaznik biegu na wyswietlaczu, caly czas stoi na "3" Jezeli ta czesc jest odkrecona, klamka wraca na swoje miejsce jednak wskaznik nadal stoi.] Co dziwne nie zauwazylem zeby w/w klapka naciskala w jakis sposob czy przeszkadzala... Manetka ma jakis miesiac, nie byla zalana, nie doznala zadnych uderzen Sprezyny wydaja sie byc w porzadku, w srodku jest czysciutko.. (porownywalem z druga, ktora dziala perfekt) Po prostu nagle przestala dzialac jak trzeba. Jest na gwarancji, jednak rower mi jest niezbedny.. i nie chce czekac. Czy ktos mial podobny problem? btw. Znalazlem w archiwum podobny temat, gdzie winna byla wygieta kierownica, ale ja posiadam prosta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drizzt Napisano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Problem rozwiazany. Przyczyna byla tak banalna ze az wstyd pisac.. Nigdy nie lekcewazcie nawet najmniejszego nacisku na manetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.