dr1zzt Napisano 31 Lipca 2009 Napisano 31 Lipca 2009 Mam problem z przednia manetka z w/w modelu. Od wczoraj klamka ktora naciaga linke przestala wracac na swoje miejsce, po przykreceniu tej dolnej czesci obudowy: Nie przesuwa sie rowniez wskaznik biegu na wyswietlaczu, caly czas stoi na "3" Jezeli ta czesc jest odkrecona, klamka wraca na swoje miejsce jednak wskaznik nadal stoi.] Co dziwne nie zauwazylem zeby w/w klapka naciskala w jakis sposob czy przeszkadzala... Manetka ma jakis miesiac, nie byla zalana, nie doznala zadnych uderzen Sprezyny wydaja sie byc w porzadku, w srodku jest czysciutko.. (porownywalem z druga, ktora dziala perfekt) Po prostu nagle przestala dzialac jak trzeba. Jest na gwarancji, jednak rower mi jest niezbedny.. i nie chce czekac. Czy ktos mial podobny problem? btw. Znalazlem w archiwum podobny temat, gdzie winna byla wygieta kierownica, ale ja posiadam prosta.
drizzt Napisano 2 Sierpnia 2009 Napisano 2 Sierpnia 2009 Problem rozwiazany. Przyczyna byla tak banalna ze az wstyd pisac.. Nigdy nie lekcewazcie nawet najmniejszego nacisku na manetki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.