soul Napisano 30 Lipca 2009 Napisano 30 Lipca 2009 witam, mam maly problem, poniewaz szukam jakiegos fajnego roweru rekreacyjnego do jazdy po pracy po lesie i miescie:) nie bedzie szalonych poscigow i wysokich murkow jedynie krawezniki:) przeszedlem sie po sklepach i to jest efekt mojej wędrówki: 1. giant xtc 3 rama xl - nie wiem czy nie za duza troszeczke - mam 192cm wzrostu... 2. specialized hardrock pro disc rozmiar 21' 3. ten juz znalazlem w internecie ale tez mi sie podoba tylko nie wiem czy jest mozliwosc sciagniecia rozmiaru dla mnie - specialized rockhopper comp disc black moje pytanie jest takie ktory byscie wybrali?? i czy warto doplacac do nr3 albo nr1:) czy miedzy nimi jest jakas kolosalna roznica?? tak pytam jakie jest wasze zdanie:) z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam mateusz
Rulez Napisano 30 Lipca 2009 Napisano 30 Lipca 2009 Po ci ci nasze zdanie, skoro rower ma być twój, najpierw muisz się przejść do sklepu, przymierzyć, pooglądać i podjąć decyzję.
soul Napisano 30 Lipca 2009 Autor Napisano 30 Lipca 2009 bylem, ogladalem i wyszedl z tego maly problem - zastanawiam sie nad specialized albo giant i stad moje pytanie: co wy byscie wybrali patrzac przez pryzmant dosiwadczenia, osprzetu i moze problemow z awaryjnoscia badz bezawaryjnoscia - te rowerki roznia sie osprzetem i tez myslalem ze ktos moze napisze wez xtc 3 bo masz lepsze przerzutki, widelec albo wez tanszy bo prawie roznicy nie ma pomiedzy np slx albo xt shadow. nie jestem dosiadczona osoba w kategori rowery i liczylem na wasza pomoc:)
Rulez Napisano 31 Lipca 2009 Napisano 31 Lipca 2009 Ale przerzutki czy inne szpeja zmienia się po czasie a rama zostaje na dłuzej, więc komfort jazdy jest najwazniejszy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.