montell81 Napisano 30 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Witam szukam chętnych osób do wspólnych wypadów po Puszczy Bukowej. Najlepiej weekendy lub popołudnia w tygodniu. Rodzaj trasy i charakter jazdy można dostosować. Fajnie by było stworzyć jakąś stałą grupkę do wspólnych wypadów po lesie. Serdecznie zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annn Napisano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Witam, ja bardzo chętnie, ale na łatwiejsze trasy - jestem kobietą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaktro Napisano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Podajcie jakieś bezpośrednie namiary do siebie (gg, tel) to będziemy się zgadywać na wypady łatwiejsze czy trudniejsze. Jeśli chcecie i macie czas to jutro jedziemy o 10.30, start pod Turowskim na os.Majowym. Moje gg: 8200239, tel. podam poprzez prywatną wiadomość. Pozdrawiam, Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annn Napisano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 ojj dziś na 10.30 się nie wybiorę... ale do zobaczenia później w puszczy. moje gg 1825742 (tel na prv) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.