mat06 Napisano 30 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Mam problem z przednim hamulcem v brake:Obciera mi o tarcze i cały mechanizm "lata",rusza sie i hałasuje, podczas jazdy po nierównościach.Co robić?proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinii Napisano 30 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Dokrecic i wyregulowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mat06 Napisano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Dokrecic i wyregulowac. Jest dokręcone i wyregulowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 30 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Mam problem z przednim hamulcem v brake:Obciera mi o tarcze i cały mechanizm "lata",rusza sie i hałasuje, podczas jazdy po nierównościach. To w końcu tarczowe czy v-brake ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mat06 Napisano 31 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Tarczowe,pomyliłem sie w 1 poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 31 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Co to za hamulce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mat06 Napisano 1 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Co to za hamulce? Niewiem.Mam rower kross sfx 300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.