Skocz do zawartości

[Szczecin] Wspólne śmiganko

MichalK

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
  W dniu 3.09.2010 o 18:38, wober napisał:

To jesteśmy ustawieni ;)

ps. jak sie spoźnie to poczekajcie jestem na bank ale moge dotrzeć na 10:10 max :P

Ruszymy spokojnie o 10.00 na zachód. Dogonisz nas :)

Napisano

Miała być setka i się udało. Co prawda odpadłem 2 razy, ale dojechałem. AVS 30,69.

W dniu 3.09.2010 o 20:01, MM85 napisał:

Mnie jurto nie ma, w sobotę pracuje ale zastąpi mnie 10 koksów :thumbsup:

Mateusz dobrze się spisałeś. Gdybyś nie załatwił tych koksów byłaby słaba frekwencja ;)

Napisano
  W dniu 4.09.2010 o 12:22, Grazio napisał:

Miała być setka i się udało. Co prawda odpadłem 2 razy, ale dojechałem. AVS 30,69.

Mateusz dobrze się spisałeś. Gdybyś nie załatwił tych koksów byłaby słaba frekwencja :blink:

Nie było łatwo ale, zrobiłem co mogłem :wallbash:

Napisano

No podciągneliśmy za kolega 45 za granica i trochę sie porwało w peletonie. Zostaliśmy w sześciu i tempo spadło do czterech dych i tak pokataliśmy.

Mi wyszło 118km licząc dojazdy z prawego.

Fajnie się z nimi jedzie dobre tempo jak dla mnie w granicach mojego tętna 80% :blink:

Jutro zobacze jak bede się czuł to może znowu pokatam z nimi albo wybiore się z ekipą od Turowskiego do Schwedt :wallbash:

ps. Marek mam nadzieje, że sie nie obraziłeś że uciekłem?

Napisano
  W dniu 4.09.2010 o 15:58, wober napisał:

ps. Marek mam nadzieje, że sie nie obraziłeś że uciekłem?

Dlaczego miałbym się obrazić. Ucieczki z peletonu to normalka :)

Po prostu brak mi formy (przez pewien czas miałem HRmax=188 ).Za tydzień znów się chyba do nich podłączę (najwyżej wezmę mapę) albo na wypad do Schwedt.

Napisano
  W dniu 4.09.2010 o 19:53, Grazio napisał:

Dlaczego miałbym się obrazić. Ucieczki z peletonu to normalka :)

Po prostu brak mi formy (przez pewien czas miałem HRmax=188 ).Za tydzień znów się chyba do nich podłączę (najwyżej wezmę mapę) albo na wypad do Schwedt.

W Niedziele teoretycznie są lżejsze treningi

Napisano

Jacyś chętni na szosowanie w weekend? Boję się "ekipy z głębokiego z godz 10". Znów zostanę gdzieś z tyły (tym razem sam) i...

Czekam na propozycje. Może Schwedt albo Altwarp, a może coś bardziej na zachód?

Start czy to z lewego czy prawego brzegu to dla mnie bez znaczenia.

Na razie mam kondycje na AVS ok 30km/h (solo). W peletonie może 35.

Napisano
  W dniu 11.09.2010 o 17:34, Grazio napisał:

Jak Mateusz nie zaśpi to jutro 9.30 z Głębokiego szosowanie (w spacerowym tempie).

Nie zaspie ;)

Napisano

Jutro (sobota 18) o 9:30 ustawiamy się koło zamku pod armatami i lecimy do bukowej. Pokręcimy się trochę po singielkach,zjazdach i podjazdach ;). Będę na pewno Ja i Chepio. Chętnych zapraszamy.

Napisano
  W dniu 17.09.2010 o 08:10, MichalK napisał:

Jutro (sobota 18) o 9:30 ustawiamy się koło zamku pod armatami i lecimy do bukowej. Pokręcimy się trochę po singielkach,zjazdach i podjazdach ;). Będę na pewno Ja i Chepio. Chętnych zapraszamy.

Z przyjemnością ,ale dzięki wczorajszemu konarowi w wkrzańskiej,jestem zmuszony wycentrować sobie kółko... Milej jazdy :thumbsup:

• 3 tygodnie później...
Napisano

Ktoś chetny na Niedziele na wyprawę?

Dwie wersję:

Jeśli mój brat pojedzie to strzelamy Szczecin-Pobierowo-Szczecin (207,km dla ludzi z prawobrzeża)

Jeśli nie pojedzie szukam smiałka na wyzwanie Szczecin, Stuchowo, Gryfice, Pogorzelica, Rewal, Dziwnów, Kamień Pomorski, Golczewo, Goleniów (trasa turystyczna przez wioski a nie "trójką") Klieniska, Szczecin (280km krecenia tak na zakończenie sezonu :))

Czekam na info na gg: 3414965

Predkośc przelotowa w granicach 30 km/h

Napisano
  W dniu 14.10.2010 o 15:25, wober napisał:

Ktoś chetny na Niedziele na wyprawę?

Dwie wersję:

Jeśli mój brat pojedzie to strzelamy Szczecin-Pobierowo-Szczecin (207,km dla ludzi z prawobrzeża)

Jeśli nie pojedzie szukam smiałka na wyzwanie Szczecin, Stuchowo, Gryfice, Pogorzelica, Rewal, Dziwnów, Kamień Pomorski, Golczewo, Goleniów (trasa turystyczna przez wioski a nie "trójką") Klieniska, Szczecin (280km krecenia tak na zakończenie sezonu :icon_wink:)

Czekam na info na gg: 3414965

Ojojoj to jest przecież nie wyprawa tylko mega wyprawa

Napisano
  W dniu 14.10.2010 o 15:25, wober napisał:

280km krecenia tak na zakończenie sezonu :D)

Toż to dzień za krótki. Ponad 9h na siodle. To nie na moje 4literty :).

Napisano
  W dniu 15.10.2010 o 20:44, Grazio napisał:

Toż to dzień za krótki. Ponad 9h na siodle. To nie na moje 4literty ;).

Marku jak krótki? Startuje po 6. Myślę że z przerwą na jedzenie do max 17:30 powinienem się wyrobić. Trasa płaska więc żeby tylko tempo trzymać z jakieś 33-35 i będzie luzik :P

Napisano
  W dniu 16.10.2010 o 09:55, wober napisał:

Marku jak krótki? Startuje po 6. Myślę że z przerwą na jedzenie do max 17:30 powinienem się wyrobić. Trasa płaska więc żeby tylko tempo trzymać z jakieś 33-35 i będzie luzik :)

A ja się trzymam swojej wersji. Dzień jest za krótki:

17Wschód słońca:06:22

Zachód słońca:17:07

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.