Skocz do zawartości

[Szczecin] Wspólne śmiganko

MichalK

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

sorki chłopaki ale nie dałem rady z tempem i chyba zostałem za bardzo z tyłu i potem nie ta sciezka no i się zgubilismy

trzeba potrenowac to może się kiedyś z wami jeszcze zabiorę, a tymczasem nie bedę was spowalniał

dzięki za trase

pozdrawiam

Napisano

sorki chłopaki ale nie dałem rady z tempem i chyba zostałem za bardzo z tyłu i potem nie ta sciezka no i się zgubilismy

trzeba potrenować to może się kiedyś z wami jeszcze zabiorę, a tymczasem nie bedę was spowalniał

dzięki za trase

pozdrawiam

Nawet zawróciliśmy i Ciebie szukaliśmy, ale bez skutecznie.

Napisano

No ja dziś też nie. Trener burżuj i go stać na Gryfa w Wałczu, to możemy we dwójkę śmignąć do bukowej w sobotę. Tak gdzieś o 10 pod zamkiem czy coś. Jeszcze później coś dokładniej napiszę.

Napisano

Może w weekend jakaś dłuzsza trasa szosą np. Schwedt tak jak za starych dobrych czasów?

Proponuję sobote z rana około 10. Start ze Zdroji.

ps. moge ciągnac ;)

Napisano

Może w weekend jakaś dłuzsza trasa szosą np. Schwedt tak jak za starych dobrych czasów?

Proponuję sobote z rana około 10. Start ze Zdroji.

ps. moge ciągnac :icon_mrgreen:

A może niedziela? Jak dobrze pójdzie to dopiero w sobotę o 12 odbiorę śmigadło z serwisu.

Napisano

A może niedziela? Jak dobrze pójdzie to dopiero w sobotę o 12 odbiorę śmigadło z serwisu.

Najlepiej niedziela i z Głębokiego ;)

Napisano

Dobra moze być niedziela :laugh:

To sie panowie na Głebokim umówicie i ładnie podjedziecie do nas. Pojedziemy przez polske a powrót przez gartz żebyście mileli do domu blizej przez rosówek :thumbsup:

Napisano

Dobra moze być niedziela :)

To sie panowie na Głebokim umówicie i ładnie podjedziecie do nas. Pojedziemy przez polske a powrót przez gartz żebyście mileli do domu blizej przez rosówek :)

To bez sensu jechać na głębokie i potem zawracać, Głębokie jest idealnie wypośrodkowanym miejscem zbiórki :D

Jak jest mało chętnych do dawaj na 10 i pojedziemy z resztą kolarzy w większej grupie.

Napisano

To bez sensu jechać na głębokie i potem zawracać, Głębokie jest idealnie wypośrodkowanym miejscem zbiórki :D

Jak jest mało chętnych do dawaj na 10 i pojedziemy z resztą kolarzy w większej grupie.

No właśnie ja musiałbym jechać z prawobrzeża na głębokie i z wami na schwedt :)

Więc może się jakoś spotkajmy na tej stronie rzeki?

Jeżeli będzie dobra pogoda i więcej chętnych to może też się pojawię w niedziele.

Tomuś ty musisz być obowiązkowo, miałeś koxować przed maratonem :confused:

Napisano

Panowie dałem d...y znaczy ciała i nie zdążyłem odebrać sprzętu z serwisu. Popie......... mi się godziny otwarcia/zamknięcia. Pocałowałem tylko klamkę.

Mogę tylko dopowiedzieć "PRZEPRASZAM".

Miał być "kurturarny" post, ale pojawił się wyraz na D.

PS

Wszelkie wulgaryzmy pod moim adresem proszę na priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...