sargath Napisano 18 Sierpnia 2010 Napisano 18 Sierpnia 2010 sorki chłopaki ale nie dałem rady z tempem i chyba zostałem za bardzo z tyłu i potem nie ta sciezka no i się zgubilismy trzeba potrenowac to może się kiedyś z wami jeszcze zabiorę, a tymczasem nie bedę was spowalniał dzięki za trase pozdrawiam
MM85 Napisano 18 Sierpnia 2010 Napisano 18 Sierpnia 2010 sorki chłopaki ale nie dałem rady z tempem i chyba zostałem za bardzo z tyłu i potem nie ta sciezka no i się zgubilismy trzeba potrenować to może się kiedyś z wami jeszcze zabiorę, a tymczasem nie bedę was spowalniał dzięki za trase pozdrawiam Nawet zawróciliśmy i Ciebie szukaliśmy, ale bez skutecznie.
sargath Napisano 19 Sierpnia 2010 Napisano 19 Sierpnia 2010 odbiłem zielonym szlakiem w dół niepotrzebnie i jak wróciłem to się chyba już kompletnie mineliśmy pozdrawiam
MichalK Napisano 20 Sierpnia 2010 Autor Napisano 20 Sierpnia 2010 No ja dziś też nie. Trener burżuj i go stać na Gryfa w Wałczu, to możemy we dwójkę śmignąć do bukowej w sobotę. Tak gdzieś o 10 pod zamkiem czy coś. Jeszcze później coś dokładniej napiszę.
wober Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 Może w weekend jakaś dłuzsza trasa szosą np. Schwedt tak jak za starych dobrych czasów? Proponuję sobote z rana około 10. Start ze Zdroji. ps. moge ciągnac
Grazio Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 Może w weekend jakaś dłuzsza trasa szosą np. Schwedt tak jak za starych dobrych czasów? Proponuję sobote z rana około 10. Start ze Zdroji. ps. moge ciągnac A może niedziela? Jak dobrze pójdzie to dopiero w sobotę o 12 odbiorę śmigadło z serwisu.
MM85 Napisano 27 Sierpnia 2010 Napisano 27 Sierpnia 2010 A może niedziela? Jak dobrze pójdzie to dopiero w sobotę o 12 odbiorę śmigadło z serwisu. Najlepiej niedziela i z Głębokiego
wober Napisano 27 Sierpnia 2010 Napisano 27 Sierpnia 2010 Dobra moze być niedziela To sie panowie na Głebokim umówicie i ładnie podjedziecie do nas. Pojedziemy przez polske a powrót przez gartz żebyście mileli do domu blizej przez rosówek
MM85 Napisano 27 Sierpnia 2010 Napisano 27 Sierpnia 2010 Dobra moze być niedziela To sie panowie na Głebokim umówicie i ładnie podjedziecie do nas. Pojedziemy przez polske a powrót przez gartz żebyście mileli do domu blizej przez rosówek To bez sensu jechać na głębokie i potem zawracać, Głębokie jest idealnie wypośrodkowanym miejscem zbiórki Jak jest mało chętnych do dawaj na 10 i pojedziemy z resztą kolarzy w większej grupie.
Grazio Napisano 27 Sierpnia 2010 Napisano 27 Sierpnia 2010 To się chłopaki dogadajcie, a ja postaram się dostosować.
thomash Napisano 27 Sierpnia 2010 Napisano 27 Sierpnia 2010 Jeżeli będzie dobra pogoda i więcej chętnych to może też się pojawię w niedziele.
wober Napisano 27 Sierpnia 2010 Napisano 27 Sierpnia 2010 To bez sensu jechać na głębokie i potem zawracać, Głębokie jest idealnie wypośrodkowanym miejscem zbiórki Jak jest mało chętnych do dawaj na 10 i pojedziemy z resztą kolarzy w większej grupie. No właśnie ja musiałbym jechać z prawobrzeża na głębokie i z wami na schwedt Więc może się jakoś spotkajmy na tej stronie rzeki? Jeżeli będzie dobra pogoda i więcej chętnych to może też się pojawię w niedziele. Tomuś ty musisz być obowiązkowo, miałeś koxować przed maratonem
wober Napisano 28 Sierpnia 2010 Napisano 28 Sierpnia 2010 No dobra to co robimy? Ja jestem za Schwetd. Z polskiej strony popodjeżdzamy a wrócimy płaskim wałem
Grazio Napisano 28 Sierpnia 2010 Napisano 28 Sierpnia 2010 Panowie dałem d...y znaczy ciała i nie zdążyłem odebrać sprzętu z serwisu. Popie......... mi się godziny otwarcia/zamknięcia. Pocałowałem tylko klamkę. Mogę tylko dopowiedzieć "PRZEPRASZAM". Miał być "kurturarny" post, ale pojawił się wyraz na D. PS Wszelkie wulgaryzmy pod moim adresem proszę na priv.
MM85 Napisano 3 Września 2010 Napisano 3 Września 2010 Setka w weekend? Jak zawsze sobota, niedziela, 10 na głębokim
Grazio Napisano 3 Września 2010 Napisano 3 Września 2010 Setka w weekend? Na raty czy na jednym wypadzie? Jak sobota o 10 na głębokim to jestem. Jak inne propozycje piszcie.
wober Napisano 3 Września 2010 Napisano 3 Września 2010 To jesteśmy ustawieni ps. jak sie spoźnie to poczekajcie jestem na bank ale moge dotrzeć na 10:10 max
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.