Skocz do zawartości

[Szczecin] Wspólne śmiganko

MichalK

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ile km robicie i w jakim tempie średnia? Nie jadę bo jestem z Stargardu ale taka ciekawość moja. W Starg, mało ludzi jeździ a szkoda.

co ty gadasz że mało???ja jeżdze:D np . dziś 45km, średnia 21,5km/h,max 47,5km/h :))))))) kicha nie???brakuje mi motywacji jak sama jezdze:(

Napisano

Proponuję w piątek ok 10-11 szosa, z głębokiego ~80km, oczywiście o ile pogoda pozwoli. Ktoś chętny ?

Prawdopodobnie też się powinienem pojawić. Średnia 25-35km/h

Napisano

Ja bede ;) I pewnie tez grupa triathlonistow bedzie, ale z tego co wiem to oni robia jutro laczony, takze rowerem wyjdzie im kolo 40km ;)

Napisano

Witam, a czy jezdzi moze ktos po lesie arkonskim z kierunkiem na police(Glebokie - las - Lesno Gorne - Pilchowo - Glebokie) po zmroku? Jakos prawie nigdy nikogo nie spotkalem, oprocz Nordic Walkerow :-)

Jak ktos potrzebuje lampki to polecam Magicshine za 235 pln. Lampka naprawde rzuca ladnie i daleko, na max power zadne lesne dukty nie straszne :-)

Napisano

Święta świętami, ale może juto(pon) na małą przejażdżkę? I dwa w jednym kto chętny na jazdę we wtorek(ja mam wolne)?

Napisano

Dzisiaj 14.00 puszcza bukowa, jutro 10-11 proponuje szosa głębokie.

Dziś do bukowej nie dojadę, a jutro może trochę później, tak około 12, bo muszę w jakimś sklepie znaleźć śrubki do "żółwika" (nie wiem gdzie zgubiłem).

Napisano

Wywal ją. Najmniejsza i tak się nie przydaje ;). Jakbyś nie znalazł to daj znać, może ja coś znajdę w moim składzie złomu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...