roko001 Napisano 29 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 wspólne ustawki, koleżanki zdecydowanie preferowane, dystanse nawet do 100 km w okolicach Wawki, także w tygodniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordRuthven Napisano 31 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 No to ja się zgłoszę. Białołęka. Śmigam na dystansach powiedzmy do 50 km i należę do płci brzydkiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 31 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Ja od siebie z Pragi też dojade , tylko gdzie i kiedy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roko001 Napisano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Jutro, piątek (7.08) planuję następującą trasę: start Ratusz Białołęka - okolice Zielonki - okolice Okuniewa - okolice Pustelnik/Poręby... powrót przez Zawiesiuchy - okolice Wołomina - Białołęka. Ostateczne potwierdzenie dziś wieczorem, zależnie od prognozy pogody (na razie wszystko wygląda ok). Przewiduję 90-110 km. Start około 9.00. Proszę o potwierdzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roko001 Napisano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Z pogodą wygląda, że jest ok, czekam na zgłoszenia... start 9,00-9,10, Ratusz Białołęka, główne wejście. W przypadku braku zgłoszeń zastrzegam sobie prawo do nie zatrzymania się w miejscu startu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roko001 Napisano 7 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 brak zgłoszeń, temat nieaktualny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Ja sie spóźniłem z odbiorem wiadomości^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roko001 Napisano 7 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Wyszło 112km przy średniej 18,4, udział nieutwardzonych nawierzchni jakieś 25-30%. Jeśli Ci takie klimaty pasują..., to następnym razem Loxlei... . Będę się starał przynajmniej dzień wcześniej podać info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malwi Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Oho ho! Bym się może skusiła. Ale u mnie ciężko z czasem... Na pewno nie dam rady w tygodniu. Chyba że dookoła skrzyżowania Modlińska-Ekspresowa.... do klienta zdążę dobiegnąć na wrazie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roko001 Napisano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Cześć Malwi, miło Cię powitać. Z tym czasem to jest tak, że zapewne miewasz go weekendowo. Ale tego typu "przejażdżki" to jakieś 6 godzin samego kręcenia + przerwy z okazji różnych powodów . Dasz radę weekendowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malwi Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Większe prawdopodobieństwo w weekend niż kiedykolwiek indziej 6 h z przerwami to dla mnie nie problem kondycyjnie, a czasowo hmm... to bywa różnie. Jak rzucicie jakiś termin w weekend (byle nie tą sobotę) to może coś wygospodaruję. W każdym razie będę śledziła temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ja będę zamykał tyły:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roko001 Napisano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Na środę 19-ego BARDZO wstępnie planuję przejażdżkę za Pułtusk. Jutro wieczorem potwierdzę, bo i pogoda, i trochę przy rowerze muszę pogrzebać. Szacuję na jakieś 130-140km spod Ratusza Białołęka. Wyjazd raczej wcześnie, bo będzie trochę kręcenia, a chcę w parę miejsc podjechać na krótki rekonesans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 czekam na bliższy termin i szczegóły:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roko001 Napisano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Niestety nie dam rady zrobić mojego bicykla na jutro. Może na czwartek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 czekamy:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roko001 Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No dobra, wygląda że rower pogna. Jutro pod Ratuszem 8.45 +/- 5 min. Wyjątkowo bardzo dużo twardego. Trasa przez Nieporęt, Zegrze, Serock do Pułtuska (od Serocka niestety trasą, dzieci proszę więc nie zabierać ). Między Serockiem a Pułtuskiem kilka "zboczeń" z drogi z krótkimi przerwami, w kierunku skarpy nad Narwią. Za Pułtuskiem jeszcze do zaliczenia Lipa i Boby (okolice zjazdu na Gnojno) też z pauzami. Planowany powrót tą samą trasą. Możliwe korekcje trasy po drodze. Przy braku potwierdzeń tak jak poprzednio zastrzegam sobie prawo do niezatrzymania się w punkcie startu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 a ile czasu potrwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roko001 Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 cały dzień, szacunkowy powrót pewnie sporo po 17-ej (choć zależnie od formy nie wykluczam może i później) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 oki , bede pod Ratuszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roko001 Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 ok., zależnie od możliwości mam przygotowany jeszcze jeden scenariusz powrotu... ale korygować będziemy "na gorąco"... i mam nadzieję, że nikomu nic po drodze nie nawali w rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roko001 Napisano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Wyszło 147,5 przy średniej 20,5. Dużo na twardo (nieutwardzonych było pewnie ciut ponad 10 procent). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Fajnie było:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malwi Napisano 1 Września 2009 Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Aj.. Pojeździłabym sobie .... Ale jak to zrobić siedząc w pracy po 10h 7 dni w tygodniu ;( Może ktoś chce mnie zastąpić w sklepie z zabawkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.