pawlo6 Napisano 29 Lipca 2009 Napisano 29 Lipca 2009 czesc tak jak w temacie, zastanawiam sie nad zakupem mojego pierwszego szosowego roweru i wertuje rozne strony mam 170 cm jaka dlugosc powinna miec rura podsiodlowa dla mojego wzrostu?! prosze o dopowiedz, pozdrawiam p.
DominikM Napisano 29 Lipca 2009 Napisano 29 Lipca 2009 Naszci linka : http://www.competitivecyclist.com/za/CCY?P...=M&units=cm I instrukcja :
pawlo6 Napisano 29 Lipca 2009 Autor Napisano 29 Lipca 2009 no to musze pomierzyc, albo przejde sie do jakiegos sklepu rowerowego i sie przejade, rower zamierzam kupic na allegro lub ebay.. mozna tam trafic na niezle okazje .
madek Napisano 29 Lipca 2009 Napisano 29 Lipca 2009 zwróć tylko uwage na rodzaje ram, są klasyczne i slopingowe. te drugie poznasz po tym ze maja opadajaca gorna rure i ramki sa rozmiarowo mniejsze (trend zapoczątkowany przez Gianta).
pawlo6 Napisano 29 Lipca 2009 Autor Napisano 29 Lipca 2009 ok dziekuje, jestem w tej dziedzinie kompletnym laikiem nie ukrywam, ze nawet nigdy nie mialem okazji przejechac sie na takim bike'u
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.