Skocz do zawartości

[support] problemy ze złozeniem

Pajonk

Rekomendowane odpowiedzi

kupiłem ostatnio łozyska maszynowe http://sklep.proletaryatbmx.pl/czesci,supo...man_mid_bb.html bo poprzednie miski mi sie wytarły i mianowicie mam problem gdyz moja korba posiada oske 19 mm wiec jezeli wbije łozyska i tulejke pomiedzy nie to nadal bedzie luz (ktorego zakładam ze byc nie powinno). niestety nie znalazłem niczego w internecie wiec prosiłbym o dosc jasne wytłumaczenie... z gory dzieki

Wytarły ci sie miski a kupiłeś łożyska? Coś nie tak... Luz masz w jakiej płaszczyźnie? Bo jeśli na boki ośka chodzi to wez tulejkę z poprzednich łożysk. A jeśli ośka lata góra-dół to już dziwne. Co to za rama, i jaki suport/korba. Fotką nie pogardzę:rolleyes:

a , zapomniałem chyba napisać ze wcześniej miałem kulkowe, zużyła (wytarła i wgniotła do środka) się miska i zdecydowałem się kupić maszynowe bo tej wielkości kulkowych do mojej mufy nigdzie nie mieli. oska nie lata na boki tylko tulejka i łożyska są zbyt duże ( tak jakbyś zakładał zbyt duży pierścionek na palec ) a w opisie produktu napisane jest ze przeznaczone sa na oski 22mm i 19mm. do zestawu dodane są tez podkładki ale żadna problemu nie rozwiąże.

Po 1 to wydaje mi się coś, że to łożysko co kupiłeś jest tylko pod 22 mm - w tym sklepie jest napisane LUB, nie I, a poza tym do góry jest lista "Dostępne opcje" i jest tam wymienione tylko 22 mm - czyli jakby 19 mm nie było na stanie.

Po 2 to w jakim standardzie masz mufę suportową? Bo w BMXach jest z tym pewien bałagan.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...