Rzadzu Napisano 28 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Orientuje się ktoś, gdzie w Łodzi można dostać te buty? Ewentualnie inne buty tej firmy (najwyżej zamówię wysyłkowo) - rozmiarówka powinna być taka sama, prawda? Jak na razie wygooglowałem 2, w których mogą się pojawić: Dynamo na Kilińskiego i sklep rowerowy na ul. Armii Krajowej 32. One są kompatybilne z systemem Time ATAC? (przypuszczam, że tak. Ale wolę zapytać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzadzu Napisano 31 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Może się komuś przyda: w Dynamo jest naprawdę duży wybór butów (20-30 modeli. M.in. Shimano, Diadora, Specialized). Ze Specialized na 100% są Comp MTB (jest 43,5 i 42,5 o inne rozmiary nie pytałem), Sport MTB (największy rozmiar 42 mają chyba) i któreś za kostkę (nie przyglądałem się dokładnie ale to były chyba Defrostery). Sport MTB kosztowały chyba 299zł, Comp MTB 469zł. Diadora X-trail Carbon kosztowały coś koło 450zł - ale widzę, że na allegro wystawiają za 399... (43 i 44 są na sklepie - o innych mi nic nie wiadomo). Na Armii Krajowej widziałem 1 parę butów (to jest taki mały osiedlowy sklepik) - Specialized Sport MTB 43 299zł z tego co pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.