Antitalent Napisano 28 Lipca 2009 Napisano 28 Lipca 2009 Witam wszystkich serdecznie. Dostałem ramę aluminiową od znajomego i postanowilem że samodzielnie złoże rower do XC... Trudna sprawa, ale ja lubię wyzwania. Pierwszę moje pytanko: czy każdy amortyzator który znajde na allegro bedzie pasował do ramy? Odpowiem sam sobie że nie... Pewnie są różne rozmiary. Podpowiedźcie mi jak to sprawdzić. Pytanko drugie: co myślicie o Amortyzatorach Suntour z allegro w cenie 150 zł za nowy? Na cały rower chciałbym przeznaczyc około 1000 zł.( wiem że nic sensownego nie złożę) Wiem że to nie dużo... stąd pytanie o amorka tej klasy Jeśli komuś pytanko wydaje sie śmieszne to wybaczcie ale naprawdę w temacie jestem zielony. Pozdrawiam i czekam na wskazówki.
Desperados Napisano 28 Lipca 2009 Napisano 28 Lipca 2009 Witam, mam na sprzedaż Suntour Raidon w idealnym stanie technicznym, mały przebieg, jezdzony tylko i wyłacznie po asfalcie, jak cos to pisz na PW.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.