wab Napisano 20 Sierpnia 2009 Autor Napisano 20 Sierpnia 2009 Sprawą zainteresowała się telewizja TVN odbędzie się także debata
Mod Team Puklus Napisano 21 Sierpnia 2009 Mod Team Napisano 21 Sierpnia 2009 Na takiego buraka to by sie przydał taki amerykancki kombajn do zborza sa ... no dosć szerokie, jak by sie pan dyro z takim miał minąc podejzewam ze by rowem jechał wtedy mu krzyknąc zeby sobie węzsze auto kupił
Pichu Napisano 24 Sierpnia 2009 Napisano 24 Sierpnia 2009 Zapraszamy na debatę z Panem Dyrektorem "wąskim" 25.08.09r, godzina 18. WSG Bydgoszcz ul. Garbary 2 Sala A9 Im więcej nas tym lepiej!!
GdyniaBiker Napisano 24 Sierpnia 2009 Napisano 24 Sierpnia 2009 Świetnie, że ktoś coś takiego przygotował i to w dużym formacie, że tak powiem Co prawda nie spodziewam się słusznego potraktowania pana tfu tfu dyrektora, a merytorycznego wyłuszczania argumentów, które na takim kretynie wrażenia nie zrobi, ale w dyplomacji dobry nie jestem, widać, że organizacje macie prężne i oby debata przekonała zarządzających do słusznie rozumianej modernizacji.. Ja jutro jadę do Bydgoszczy, ale chyba na debatę nie przybędę.. Jakby źle poszła wymiana opinii, to będziecie mieli dyrektora na widelcu, coby go na widłach wynieść Wab - dzięki za link do filmu
Blue Napisano 29 Sierpnia 2009 Napisano 29 Sierpnia 2009 Ja chyba powinienem traktować za zaszczyt życie w mieście, gdzie sam burmistrz aktywnie jeździ rowerem i już kilkukrotnie zdarzyło mi się go mijać na trasie wspólnie pozdrawiając się z "cześć" wydobywającym się z naszych uśmiechniętych twarzy. Współczuję wam, że wygoda waszej jazdy uzależniona jest od wąsko myślących buraków. Ty sie cieszysz a połowa buraków na mieście pewnie o nim gada za plecami, że zamiast coś robić to sobie na rowerze jeździ ;].
Zulfaqar Napisano 29 Sierpnia 2009 Napisano 29 Sierpnia 2009 oni wychodza z zalozenia, ze powinnismy sie cieszyc, ze w ogole zyjemy w miescie i mamy prawo jezdzic, bo my jestesmy dla nich, a nie oni dla nas co za absurd !
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.