Skocz do zawartości

[Bydgoszcz] Dyrektor zarządu dróg:"Jeśli narzekają na tłok, to niech sobie kupią węższe rowery"

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Na takiego buraka to by sie przydał taki amerykancki kombajn do zborza sa ... no dosć szerokie, jak by sie pan dyro z takim miał minąc podejzewam ze by rowem jechał wtedy mu krzyknąc zeby sobie węzsze auto kupił :)

Napisano

Zapraszamy na debatę z Panem Dyrektorem "wąskim" :D 25.08.09r, godzina 18. WSG Bydgoszcz ul. Garbary 2 Sala A9

Im więcej nas tym lepiej!!

Napisano

Świetnie, że ktoś coś takiego przygotował i to w dużym formacie, że tak powiem :)

Co prawda nie spodziewam się słusznego potraktowania pana tfu tfu dyrektora, a merytorycznego wyłuszczania argumentów, które na takim kretynie wrażenia nie zrobi, ale w dyplomacji dobry nie jestem, widać, że organizacje macie prężne i oby debata przekonała zarządzających do słusznie rozumianej modernizacji.. :D

Ja jutro jadę do Bydgoszczy, ale chyba na debatę nie przybędę..

Jakby źle poszła wymiana opinii, to będziecie mieli dyrektora na widelcu, coby go na widłach wynieść :P

Wab - dzięki za link do filmu ;)

Napisano

Ja chyba powinienem traktować za zaszczyt życie w mieście, gdzie sam burmistrz aktywnie jeździ rowerem i już kilkukrotnie zdarzyło mi się go mijać na trasie wspólnie pozdrawiając się z "cześć" wydobywającym się z naszych uśmiechniętych twarzy. Współczuję wam, że wygoda waszej jazdy uzależniona jest od wąsko myślących buraków.

Ty sie cieszysz a połowa buraków na mieście pewnie o nim gada za plecami, że zamiast coś robić to sobie na rowerze jeździ ;].

Napisano

oni wychodza z zalozenia, ze powinnismy sie cieszyc, ze w ogole zyjemy w miescie i mamy prawo jezdzic, bo my jestesmy dla nich, a nie oni dla nas co za absurd !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...