Pichu Napisano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Zakupione nowe tarcze hamulcowe, poprzednie nie zdały egzaminu. Na przód zakupiłem Avid G2CS 185mm a na tył Avid G2CS 160mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 21 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Ze względu na to, że padła mi przetwornica R105, moja lampka przeszła kolejną gruntowną modyfikację. Dostała nowy sterownik tym razem już z trybami. W pojemniku ze sterownikiem zmieściłem też układ mierzący napięcie w pakiecie LI-ON. Tak więc już nie muszę jeździć na czuja Fotki i krótki filmik prezentujący co i jak poniżej: http://www.youtube.com/watch?v=2TqKpAMyZeE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Rower dostał nowe oponki: Continental Race King 2.2 zwijane Aktualna konfiguracja prezentuje się tak: Update 21-11-2010 Osprzęt: Rama: No Saint Urian 2009 - 18' Amortyzator: Rock Shox Tora 318 Solo Air + manetka Pop lock Stery: Ritchey Comp v2 2010 (maszyny) Mostek: Truvativ 3D Forged XR Kierownica - Easton EA30 Riser Bar Gięta Chwyty - Dartmoor Race 2010 skręcane Opony: Continental Race King 26x2.2 zwijane Obręcz przód: Alexrims DH22 Obrecz tył: Alexrims ACE18 Piasta przód: Deore XT HB-M756 Piasta tył: Deore XT FH-M756 Szprychy przód: CN Spoke srebrne Szprychy tył: DT Swiss Champion srebrne Korba: Shimano FCM-442 Octalink Suport: Deore XT BB-ES71 Pedały: Shimano PD-M520 Kaseta: Shimano Deore CS HG-50 9rz Łańcuch: Shimano Deore LX CN-HG73 Spinka: SRAM Powerlink złota 9rz Pancerze: Jagwire Przerzutka przednia: Shimano SLX FDM-665 Przerzutka tylna: Shimano SLX Shadow RD-M662 GS Hamulec Przedni: Avid Juicy 3 Klocki przód - Kool Stop D270 Tarcza przód: Avid Clean Sweep G2CS 185mm Hamulec tylni: Avid Juicy 3 Klocki tył: Kool Stop D270 Tarcza tył: Avid Clean Sweep G2CS 160mm Klamki: Avid Juicy 3 Manetki: Rapid Fire Plus Shimano SLX SL-M660 Sztyca: Ritchey Logic 31.6mm - 400mm Siodło: Selle Royal Mach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukes Napisano 22 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Rower dostał nowe oponki: Continental Race King 2.2 zwijane Aktualna konfiguracja prezentuje się tak: Update 21-11-2010 Osprzęt: Rama: No Saint Urian 2009 - 18' Amortyzator: Rock Shox Tora 318 Solo Air + manetka Pop lock Stery: Ritchey Comp v2 2010 (maszyny) Mostek: Truvativ 3D Forged XR Kierownica - Easton EA30 Riser Bar Gięta Chwyty - Dartmoor Race 2010 skręcane Opony: Continental Race King 26x2.2 zwijane Obręcz przód: Alexrims DH22 Obrecz tył: Alexrims ACE18 Piasta przód: Deore XT HB-M756 Piasta tył: Deore XT FH-M756 Szprychy przód: CN Spoke srebrne Szprychy tył: DT Swiss Champion srebrne Korba: Shimano FCM-442 Octalink Suport: Deore XT BB-ES71 Pedały: Shimano PD-M520 Kaseta: Shimano Deore CS HG-50 9rz Łańcuch: Shimano Deore LX CN-HG73 Spinka: SRAM Powerlink złota 9rz Pancerze: Jagwire Przerzutka przednia: Shimano SLX FDM-665 Przerzutka tylna: Shimano SLX Shadow RD-M662 GS Hamulec Przedni: Avid Juicy 3 Klocki przód - Kool Stop D270 Tarcza przód: Avid Clean Sweep G2CS 185mm Hamulec tylni: Avid Juicy 3 Klocki tył: Kool Stop D270 Tarcza tył: Avid Clean Sweep G2CS 160mm Klamki: Avid Juicy 3 Manetki: Rapid Fire Plus Shimano SLX SL-M660 Sztyca: Ritchey Logic 31.6mm - 400mm Siodło: Selle Royal Mach Zapomniałeś wymienić w specyfikacji mostek jeszcze Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adish Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Zapomniałeś wymienić w specyfikacji mostek jeszcze Pozdrówka ja tam mostek widze Mostek: Truvativ 3D Forged XR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 23 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Wszystko jest jak powinno. Ja jednak w rowerze widziałbym czarny amortyzator, najlepiej z czerwonymi naklejkami. Według mnie wizualna strona roweru została zachwiana. Najważniejsze jest to, że masz frajdę z jazdy, choć ja wolę śmigać na czymś ładnym . Jakie masz odczucia po przesiadce z Raidona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Faktycznie zapomniałem zmienić mostek w specyfikacji Co do odczuć po przesiadce. Na duuuuży plus Co do strony wizualnej to nie zgodze się z tobą bogus, biały amorek jak najbardziej pasuje, tym bardziej, że mam białe akcenty na ramie Osprzęt: Rama: No Saint Urian 2009 - 18' Amortyzator: Rock Shox Tora 318 Solo Air + manetka Pop lock Stery: Ritchey Comp v2 2010 (maszyny) Mostek: PRO XLT 90mm Kierownica - Easton EA30 Riser Bar Gięta Chwyty - Dartmoor Race 2010 skręcane Opony: Continental Race King 26x2.2 zwijane Obręcz przód: Alexrims DH22 Obrecz tył: Alexrims ACE18 Piasta przód: Deore XT HB-M756 Piasta tył: Deore XT FH-M756 Szprychy przód: CN Spoke srebrne Szprychy tył: DT Swiss Champion srebrne Korba: Shimano FCM-442 Octalink Suport: Deore XT BB-ES71 Pedały: Shimano PD-M520 Kaseta: Shimano Deore CS HG-50 9rz Łańcuch: Shimano Deore LX CN-HG73 Spinka: SRAM Powerlink złota 9rz Pancerze: Jagwire Przerzutka przednia: Shimano SLX FDM-665 Przerzutka tylna: Shimano SLX Shadow RD-M662 GS Hamulec Przedni: Avid Juicy 3 Klocki przód - Kool Stop D270 Tarcza przód: Avid Clean Sweep G2CS 185mm Hamulec tylni: Avid Juicy 3 Klocki tył: Kool Stop D270 Tarcza tył: Avid Clean Sweep G2CS 160mm Klamki: Avid Juicy 3 Manetki: Rapid Fire Plus Shimano SLX SL-M660 Sztyca: Ritchey Logic 31.6mm - 400mm Siodło: Selle Royal Mach Aktualna fota: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 28 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 No cóż, kwestia gustu. Ja wolałbym czarny amortyzator z czerwonymi lub białymi, a najlepiej czerwono-białymi naklejkami. Ale zostawmy to, ważne żebyś ty miał z niego radość. Zmiana na duży plus, ale co to oznacza? Co jest inaczej niż w Raidonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 10 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Zmiana na duży plus po zmianie mostka na taki z mniejszym kątem wzniosu Jedzie się mi po prostu wygodniej Co do pracy Tory to Raidon nie ma po prostu porównania z Torą 318 Solo AIR, tora wybiera nawet trawę, Raidona ciężko było zmusić do wybierania kamieni i innych wyboi (przy odpowiednim do mojej wagi ciśnieniu) Resztę sobie dopowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Temat można zamknąć, rower nie istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.