psp360 Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witajcie ! mam w rowerze napęd shimano Tourney (oprócz przedniej przerzutki) czyli raczej słaby. ogólnie nie jest bardzo zużyty tył, korba już nieco bardziej. I teraz tak obecnie mam w rowerze za krótki suport przez co nie można dobrze dokręcić korby przez co sama się odkreca i lata na boki. Sytuacja jest nastepująca gdybym miał kase to kupił bym cały napęd, ale niestety skombinowałbym tylko ok 150zł. co moze starczyc max na suport + korba, ale martwie sie ze sie szybko zniszczy z powodu ze tył i łańcuch zostaną stare i nie zgra się to dobrze. Najchętniej kupiłbym sam suport, jednak podobno może on potem nie pasować do nowej korby. Co sądzicie o tej sytuacji ? I od razu znajdźcie mi jakiś suport na allegro w cenie do 30zł, żeby trochę posłużył rozmiar 68x113 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gazda Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 http://www.allegro.pl/item692171621_suport...aszynowych.html Przejechał ze mną 2k km i jest jak nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psp360 Napisano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Sorki po pierwsze sie pomysliłem bo suport ma byc 118 mm. Kupie ten co Gazda dał a osprzet cały kupie jak zmienie koła na takie pod kasete a nie pod wolnobieg jakie mam obecnie, pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.