skco Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 moze na poczatek znalazlem cos takiego ale problem zaczal sie juz w pierwszym punkcie bo u mnie po prostu nie ma zadnych srUbek...i z tad moje pytanie...jak odkrecic te wience Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Jaką korbę chcesz rozkręcić? Jeśli nie ma śrubek to znaczy że jest nierozkręcalna. Więc raczej nic nie zdziałasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skco Napisano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 chodzi mi o zdjecie tych trybow...czyli koronek lub wiencow jak kto woli czy jak odkrecil bym korbe to razem z wiencami?? i w takim razie czy dal bym rade tego dokonac bez tego urzadzenia do zdejmowania korby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 27 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 To jest tak lepsze korby sa w pełni demontowalne czyli ramie i zebatki mozna rozebrac, w niektorych nawet ramie mozne rozkrecic. W tych gorszych wszystko jest zespolone. Mozesz sciagnac korbe przy pomocy odpowiedniego sciagacza. Zeby tez mozna sciagnac ale musisz rozwiercic nity łaczace te zebatki i zastąpis jej srubami kominowymi takimi jak narysunku. Ale jezeli masz zuzyta korbe to polecał bym juz wymiane bo niewiem czy bys jakies zebatki dopasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skco Napisano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 no wlasnie kupilem sobie w sklepie rowerowym sciagacz za 15zl...wydatek maly a bede mial na lata czyli nie da sie zdjac samych zebatek...moze i nawet lepiej wymienie wszystko bo 1500km robi swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 No czy ten sciągacz za 15 zl wytrzyma lata to nie był bym tego taki pewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.