rajax Napisano 27 Lipca 2009 Napisano 27 Lipca 2009 Witam. Mam zwykłego amorka RST Suntor. Tylko że zmasakrowałem śrube która dociska sprężynę. Była to plastikowa śruba, bez mozliwości regulacji twardości. Szukam teraz takiej nowej śruby lub innej (która może pozwoli na regulacje), ale sa z tym problemy. Po pierwsze to nie wiem jak to sie sie fachowo nazywa, po drugie w serwisach to mówia że nie mają i nie wiedza gdzie to dostać. Czy ktoś przerabiał temat i pomoże ????
Morf99 Napisano 1 Sierpnia 2009 Napisano 1 Sierpnia 2009 daj może jakieś foto, to łatwiej będzie ocenić co ci dokładnie jest potrzebne.
kello Napisano 5 Sierpnia 2009 Napisano 5 Sierpnia 2009 Pewnie chodzi ci o plastikowy korek do goleni. Otoz nie ma takiej czesci rzeczywiscie do normalnego dostania, ewentualnie moze ktos z rozwalonego amora ci da albo w ostatecznosci tokarz moze dorobic
Desperados Napisano 5 Sierpnia 2009 Napisano 5 Sierpnia 2009 Jaki masz model amorka? Posiadam taki korek od Suntoura XC60.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.