Gość Gość Napisano 26 Lipca 2009 Napisano 26 Lipca 2009 Czy można gdzieś go kupić? Uszkodził mi się, a szkoda mi wyrzucać cały zestaw.
hheniek1987 Napisano 28 Lipca 2009 Napisano 28 Lipca 2009 Przejedż się po sklepach/serwisach. Ostatnio klient był u mnie i wygrzebałem mu z uszkodzonych taki nadajnik. Bo obawiam się że ciężko będzie kupić sam nadajnik. Sądzę że powinny pasować ogólnie nadajniki od wszsystkich Trelocków. Jeśli jeszcze jakiś znajdę u siebie w pracy to dam znać, ale nie mogę nic obiecać.
Gość Gość Napisano 29 Lipca 2009 Napisano 29 Lipca 2009 znalazłem, kosztuje to 80zł. Jest też w Niemczech, ale po podliczeniu kosztów przesyłki i przelewu o cenie lepiej nie wspominać. Sam licznik też nie jest juz idealny, w dolnej lini wyświetlacz nie wygasza wszystkich pixeli, przez co czasem jest trochę nieczytelny. Zaś w słońcu na całej powierzchni wyświetlacza powstaje dziwny efekt tęczy, nie duży ale widoczny, chyba nawala też powoli wyświetlacz. Ogólnie licznik fajnie się prezentuje, ma sporo opcji, ale bogatszy o te doświadczenie już Trelocka bym nie kupił.
Pytanie
Gość Gość
Czy można gdzieś go kupić? Uszkodził mi się, a szkoda mi wyrzucać cały zestaw.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.