Gość Gość Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Czy można gdzieś go kupić? Uszkodził mi się, a szkoda mi wyrzucać cały zestaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 28 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Przejedż się po sklepach/serwisach. Ostatnio klient był u mnie i wygrzebałem mu z uszkodzonych taki nadajnik. Bo obawiam się że ciężko będzie kupić sam nadajnik. Sądzę że powinny pasować ogólnie nadajniki od wszsystkich Trelocków. Jeśli jeszcze jakiś znajdę u siebie w pracy to dam znać, ale nie mogę nic obiecać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 29 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 znalazłem, kosztuje to 80zł. Jest też w Niemczech, ale po podliczeniu kosztów przesyłki i przelewu o cenie lepiej nie wspominać. Sam licznik też nie jest juz idealny, w dolnej lini wyświetlacz nie wygasza wszystkich pixeli, przez co czasem jest trochę nieczytelny. Zaś w słońcu na całej powierzchni wyświetlacza powstaje dziwny efekt tęczy, nie duży ale widoczny, chyba nawala też powoli wyświetlacz. Ogólnie licznik fajnie się prezentuje, ma sporo opcji, ale bogatszy o te doświadczenie już Trelocka bym nie kupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Gość
Czy można gdzieś go kupić? Uszkodził mi się, a szkoda mi wyrzucać cały zestaw.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.