Skocz do zawartości

[maraton] Fujifilm BikeMaraton Świeradów-Zdrój 1.08.2009

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Już niecały tydzień do maratonu, mapki juz są kilka dni to może już ktoś był objechac trasę?

Jak byliście to dajcie jakieś info czy mokro czy sucho no i fotki również mogą byc :033:

Kto z was się wybiera? :P

Napisano

planuje się zjawić, info przydało by się o trasie

podobno dużo utwardzanej drogi [szutry, itp.], jak to naprawdę wygląda to nie wiem dokładnie

Napisano

Ja również jadę ;)

A co do trasy to wydaje mi się, że będzie dużo twardego.Asfalt,szutry i inne silnie utwardzone drogi.

Ale to nie zmienia tego, że będzie fajnie, trasy będzie szybka, a takie też mogą być emocjonujące. Z tego co wyczytałem na forum, to w zeszłym roku, niektórzy na jednym z asfaltowych zjazdów, mieli ponad 80 Km/h na liczniku.

Pozdrawiam i do zobaczenia na starcie :down:

P.S jakie macie sektory ???

Napisano

Łee... asfalty, szutry i utwardzone drogi...

Liczyłem na typowo górski maraton, ale co bedzie to bedzie ;)

Sliki założe.

Tak czy owak bede :down:

4.sektor

Napisano

Asfaltowy zjazd do mety daje spore możliwości rozbujania sie ale trzeba uwazac bo droga jest miejscami mocno dziurawa. Z reszta na poczatku ta sama droga bedzie po czesci podjazd wiec kazdy zobaczy jak to wyglada.

A poza asfaltami trasa to dosc szerokie szutry, miejscami tylko troche luznych kamieni. Za to widoczki w Górach Izerskich zachecaja zeby zwolnic ;)

Napisano
na serio bierzecie slicki ?? ;) tez mysle zeby nie wziazc 1,5 ;)

Nie no ja slików nie mam zamiaru brac, bez przesady, ale Kendy SBE na pewno ;)

A co do sektora jak bedziesz widział 855 to mów, że z forum jesteś :D

Napisano

Z tymi slikami to żartowałem, ale może Flyweighty wezme, skoro ma być tak łatwo.

My z Rockriderem bedziemy zapewne na przedzie sektora, wiec śmiało dołącz :)

329;]

Napisano

Witam

Fakt trasa bardzo szybka (same szutry i asfalt ) jedynie dojazd do mety jest zdradziecki(sporo kraks i defektów ).

Po długi zjeździe jest ostry zakręt na kostce brukowej (ślisko) a całą resztę to z Blatu :)

Fakt widoki piękne i szybkości niezłe ja pojadę na PYTHON na taką trase są idealne

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...