Skocz do zawartości

[maraton] Fujifilm BikeMaraton Świeradów-Zdrój 1.08.2009

Rekomendowane odpowiedzi

Ja również jadę ;)

A co do trasy to wydaje mi się, że będzie dużo twardego.Asfalt,szutry i inne silnie utwardzone drogi.

Ale to nie zmienia tego, że będzie fajnie, trasy będzie szybka, a takie też mogą być emocjonujące. Z tego co wyczytałem na forum, to w zeszłym roku, niektórzy na jednym z asfaltowych zjazdów, mieli ponad 80 Km/h na liczniku.

Pozdrawiam i do zobaczenia na starcie :down:

P.S jakie macie sektory ???

Asfaltowy zjazd do mety daje spore możliwości rozbujania sie ale trzeba uwazac bo droga jest miejscami mocno dziurawa. Z reszta na poczatku ta sama droga bedzie po czesci podjazd wiec kazdy zobaczy jak to wyglada.

A poza asfaltami trasa to dosc szerokie szutry, miejscami tylko troche luznych kamieni. Za to widoczki w Górach Izerskich zachecaja zeby zwolnic ;)

Witam

Fakt trasa bardzo szybka (same szutry i asfalt ) jedynie dojazd do mety jest zdradziecki(sporo kraks i defektów ).

Po długi zjeździe jest ostry zakręt na kostce brukowej (ślisko) a całą resztę to z Blatu :)

Fakt widoki piękne i szybkości niezłe ja pojadę na PYTHON na taką trase są idealne

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...