rockrider Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Już niecały tydzień do maratonu, mapki juz są kilka dni to może już ktoś był objechac trasę? Jak byliście to dajcie jakieś info czy mokro czy sucho no i fotki również mogą byc Kto z was się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mushishi Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 planuje się zjawić, info przydało by się o trasie podobno dużo utwardzanej drogi [szutry, itp.], jak to naprawdę wygląda to nie wiem dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Oczywiście, że się wybieram Standardowo dystans Mega, a na drugi dzień Śnieżka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5Zeta Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Ja również jadę A co do trasy to wydaje mi się, że będzie dużo twardego.Asfalt,szutry i inne silnie utwardzone drogi. Ale to nie zmienia tego, że będzie fajnie, trasy będzie szybka, a takie też mogą być emocjonujące. Z tego co wyczytałem na forum, to w zeszłym roku, niektórzy na jednym z asfaltowych zjazdów, mieli ponad 80 Km/h na liczniku. Pozdrawiam i do zobaczenia na starcie P.S jakie macie sektory ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Łee... asfalty, szutry i utwardzone drogi... Liczyłem na typowo górski maraton, ale co bedzie to bedzie Sliki założe. Tak czy owak bede ************* 4.sektor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Slicki haha Ja też mam 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Asfaltowy zjazd do mety daje spore możliwości rozbujania sie ale trzeba uwazac bo droga jest miejscami mocno dziurawa. Z reszta na poczatku ta sama droga bedzie po czesci podjazd wiec kazdy zobaczy jak to wyglada. A poza asfaltami trasa to dosc szerokie szutry, miejscami tylko troche luznych kamieni. Za to widoczki w Górach Izerskich zachecaja zeby zwolnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Slicki haha Ja też mam 4 na serio bierzecie slicki ?? tez mysle zeby nie wziazc 1,5 Kurde ja tez 4 4 sektor jest the best hahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 na serio bierzecie slicki ?? tez mysle zeby nie wziazc 1,5 Nie no ja slików nie mam zamiaru brac, bez przesady, ale Kendy SBE na pewno A co do sektora jak bedziesz widział 855 to mów, że z forum jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 spoko hehe ja 250 pogadamy i odstresowujemy sie przed startem hahah ja jak cos czarny rower i białe siodelko i pancerze pozdo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Z tymi slikami to żartowałem, ale może Flyweighty wezme, skoro ma być tak łatwo. My z Rockriderem bedziemy zapewne na przedzie sektora, wiec śmiało dołącz 329;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a0h93077 Napisano 30 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Witam Fakt trasa bardzo szybka (same szutry i asfalt ) jedynie dojazd do mety jest zdradziecki(sporo kraks i defektów ). Po długi zjeździe jest ostry zakręt na kostce brukowej (ślisko) a całą resztę to z Blatu Fakt widoki piękne i szybkości niezłe ja pojadę na PYTHON na taką trase są idealne Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.