blondyn26044 Napisano 26 Lipca 2009 Napisano 26 Lipca 2009 Witam wszystkich bikerów Okazuje się, że gdzieś za około tydzień wyjeżdżam na wakacje do Świnoujścia i nadarzyła się do tego okazja, żeby zabrać ze sobą rowerek Nie znam Świnoujścia a tym bardziej jakiś szlaków czy coś w tym stylu. Szukam kogoś chętnego do pojeżdżenia jakimiś trasami? Postaram się dostosować jakoś.. Był by ktoś chętny? ;>
Klosiu Napisano 26 Lipca 2009 Napisano 26 Lipca 2009 Swinoujscie fajne, bo mozna i do Niemiec sie wybrac, i na Wolin, gdzie sa super gorki. Ogolnie teren swietny i na pewno wycieczki swobodnie moga zajac wiecej niz tydzien
blondyn26044 Napisano 26 Lipca 2009 Autor Napisano 26 Lipca 2009 Właśnie słyszałem, że Świnoujście na rowerek piękna sprawa.. Tylko nikogo chętnego nie ma, żeby pojeździć ze mną.. A samemu trochę lipa może być.. Ale trudno jak nikt nie będzie chciał sam będę sobie radził
blondyn26044 Napisano 27 Lipca 2009 Autor Napisano 27 Lipca 2009 I co nie ma nikogo ze Świnoujścia i okolic?
bzdecikk Napisano 2 Sierpnia 2009 Napisano 2 Sierpnia 2009 Hej! Jestem przez tydzień u siostry na wakacjach w Goleniowie (z rowerem oczywiście ) i planuję wycieczki rowerowe po okolicy. Na pewno zaliczę jednego dnia Puszczę Bukową. Dzisiaj wymyśliłem, że skoczę pociągiem do Międzyzdrojów i poszaleję po tamtych górkach i lasach. Wczoraj miałem okazję pojechać na dwóch kołach do Międzywodzia i ciągle po lewej miałem pofałdowany teren To teraz pytanko do Immoderate i blondyn26044 - może zechcecie ze mną pośmigać jakoś w środę/czwartek/piątek? Preferuję oczywiście teren i kilometraż 20-80km. A, no i liczę na jazdę po Wolinie, nie na wyspie Uznam gg: 3469669
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.