Skocz do zawartości

[Wycieczka?] Świnoujście

blondyn26044

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich bikerów :P

Okazuje się, że gdzieś za około tydzień wyjeżdżam na wakacje do Świnoujścia i nadarzyła się do tego okazja, żeby zabrać ze sobą rowerek :033: Nie znam Świnoujścia a tym bardziej jakiś szlaków czy coś w tym stylu. Szukam kogoś chętnego do pojeżdżenia jakimiś trasami? Postaram się dostosować jakoś.. Był by ktoś chętny? ;>

Napisano

Swinoujscie fajne, bo mozna i do Niemiec sie wybrac, i na Wolin, gdzie sa super gorki. Ogolnie teren swietny i na pewno wycieczki swobodnie moga zajac wiecej niz tydzien <_<

Napisano

Właśnie słyszałem, że Świnoujście na rowerek piękna sprawa.. Tylko nikogo chętnego nie ma, żeby pojeździć ze mną.. A samemu trochę lipa może być.. Ale trudno jak nikt nie będzie chciał sam będę sobie radził :devil:

Napisano

Hej! Jestem przez tydzień u siostry na wakacjach w Goleniowie (z rowerem oczywiście :D ) i planuję wycieczki rowerowe po okolicy. Na pewno zaliczę jednego dnia Puszczę Bukową. Dzisiaj wymyśliłem, że skoczę pociągiem do Międzyzdrojów i poszaleję po tamtych górkach i lasach. Wczoraj miałem okazję pojechać na dwóch kołach do Międzywodzia i ciągle po lewej miałem pofałdowany teren :) To teraz pytanko do Immoderate i blondyn26044 - może zechcecie ze mną pośmigać jakoś w środę/czwartek/piątek? Preferuję oczywiście teren i kilometraż 20-80km. A, no i liczę na jazdę po Wolinie, nie na wyspie Uznam :thumbsup:

gg: 3469669

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...