greg1140 Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Witam was. Dzisiaj przeglądając Magazyn Rowerowy zobaczyłem, że można zamówić prenumeratę wraz ze spodenkami. Mam zamiar kupić na dniach jakieś spodenki na szelkach do max. 100zł, i pytanie czy te spodenki z MR będą chociaż porównywalne do innych spodenek do 100zł. Dodam jeszcze że jeżdżę amatorsko. A o to i te spodenki wraz z prenumeratą http://www.magazynrowerowy.pl/index.php?47...;tt_products=56 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Szkoda że zamiast zdjęcia jest rysunek, w dodatku z dopiskiem "Przedstawione grafiki mogą odbiegać od wyglądu ostatecznych produktów". Mogli też podać kto jest producentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Co po rysunku skoro nie pokazali najważniejszego - jaka wkładka. Chyba, że to majty Vitesse, bo to oni stosują wkładkę UFO. http://vitesse.bikekatalog.pl/?do=pokazArt...25&expand=1 (prawie na końcu). Zawsze możesz zadać pytanie czy to przypadkiem ta firma robi dla nich te gatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Jak zamawiałem ich koszulkę i bluzę w zeszłym roku to robiła dla nich te ciuchy firma Viking: http://poland.viking-sport.com/odziez/koszulakolarska Ogólnie wykonanie całkiem ok, chociaż jak mam koszulkę Kellys'a Sabotage to od razu czuć różnicę w materiale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herman88 Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Odkopuje stary temat, coby nie zakładać nowego I jak, kupiłeś te spodenki? Albo może ktoś inny je posiada? Mam taki sam problem, szukam spodenek za ~100zł, a i tak kupuję MR prawie co miesiąc, więc zakup tych spodenek byłby mi na rękę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profesjonalista Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 mialem te spodenki. ogolnie bylem zadowolony. dobry kroj, wygodna wkladka, ktora niestety zaczela sie odpruwać a nawet przecierac. kupujac je w prenumeracie wychodza b.tanio, takze polecam je.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herman88 Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Z którego roku miałeś te spodenki? Bo kiedyś były chyba inne, przynajmniej wkładka z tego co wiem... A jaka ta wkładka porównywalna na przykład z tą http://www.mikesport.pl/p/pl/3209/rogelli-basic-de-luxe--spodenki-rowerowe--szelki.html? A ściągacze sylikonowe czy takie z tych zwykłych gumek. Miałem kiedyś prenumeratę z nogawkami i rękawkami i w sumie są OK, tylko te ściągacze z gumek trochę badziewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profesjonalista Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 ja mialem chyba z 2009. mozna powiedziec ze wkladka podobna... scigacze rzeczywiscie z badziewnych gumek. ostatnio zamowilem spodenki 3/4 z MR. uszyte we wloszech, wkladka juz inna (na moje oko porzadniejsza) i wygladaja naprawdę dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herman88 Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 To jak masz te spodenki 3/4 to pewnie jest to samo co krótkie. A w nich jak wyglądają te ściągacze? Najlepiej by było jakbyś wrzucił fotki wkładki i ściągaczy, jeśli to nie problem oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qball Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ja się zastanawiałem nad koszulką.. Tylko obawiam się trochę tego kanarkowego koloru Może faktycznie rękawki będą lepszym wyborem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profesjonalista Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/685/dsc8382.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/844/dsc8384x.jpg/ a sciagacze sa typowe silikonowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzepkok Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 jeśli chodzi o dodatki do prenumeraty MR to tu macie linki: KOSZULKI BLUZY SPODENKI i już wiecie kto to produkuje w tym roku - reszta oferty też od tego producenta nie wiem tylko czy i ile jeszcze mają zapasów z zeszłego roku pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herman88 Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 A co te linki mają wspólnego z rzeczami z prenumeraty bo nie bardzo rozumiem? Dzięki wielkie profesjonalista Coś ta wkładka wydaje się jakaś duża, ale wygląda dobrze. Chyba je wezmę bo jak pomyślę, że przez rok wydam 100zł na numery MR, to spodenki mam za 30zł, nic tylko brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supergdynia Napisano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Herman ja mam spodnie Rogelli te co podałeś wyzej . Na początku byłem bardzo zadowolony. Kupiłem prawie rok temu no i teraz już nie mogę w nich jeździć z powodu tego szwu, który łączy wkładke z drugim elementem pośredniczącym między lycrą a wkładką... Ostatnio kupiłem okazyjnie spodenki Vitesse za 70zł i to jest zupełnie inna bajka. Wkładka jedno częściowa nie ma nic co mogło by spowodować obtarcia. Także polecam kupić spodenki z wkładką "jednoczęściową" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herman88 Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Też mam te spodenki Rogelli, dlatego podałem je dla porównania Jak dla mnie wkładka jest OK, te szwy mi nie przeszkadzają. Ale już zdecydowałem się na prenumeratę ze spodenkami, tylko na razie znalazły się inne wydatki i nowe spodenki muszą poczekać. Dzięki wszystkim za porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.