Skocz do zawartości

[Spodenki] Spodenki z Magazynu Rowerowego

greg1140

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was.

Dzisiaj przeglądając Magazyn Rowerowy zobaczyłem, że można zamówić prenumeratę wraz ze spodenkami. Mam zamiar kupić na dniach jakieś spodenki na szelkach do max. 100zł, i pytanie czy te spodenki z MR będą chociaż porównywalne do innych spodenek do 100zł. Dodam jeszcze że jeżdżę amatorsko.

A o to i te spodenki wraz z prenumeratą :D

http://www.magazynrowerowy.pl/index.php?47...;tt_products=56

• 1 rok później...

Odkopuje stary temat, coby nie zakładać nowego ;)

I jak, kupiłeś te spodenki? Albo może ktoś inny je posiada? Mam taki sam problem, szukam spodenek za ~100zł, a i tak kupuję MR prawie co miesiąc, więc zakup tych spodenek byłby mi na rękę :)

Z którego roku miałeś te spodenki? Bo kiedyś były chyba inne, przynajmniej wkładka z tego co wiem... A jaka ta wkładka porównywalna na przykład z tą http://www.mikesport.pl/p/pl/3209/rogelli-basic-de-luxe--spodenki-rowerowe--szelki.html? A ściągacze sylikonowe czy takie z tych zwykłych gumek. Miałem kiedyś prenumeratę z nogawkami i rękawkami i w sumie są OK, tylko te ściągacze z gumek trochę badziewne.

A co te linki mają wspólnego z rzeczami z prenumeraty bo nie bardzo rozumiem?

Dzięki wielkie profesjonalista :) Coś ta wkładka wydaje się jakaś duża, ale wygląda dobrze. Chyba je wezmę bo jak pomyślę, że przez rok wydam 100zł na numery MR, to spodenki mam za 30zł, nic tylko brać :thumbsup:

Herman ja mam spodnie Rogelli te co podałeś wyzej . Na początku byłem bardzo zadowolony. Kupiłem prawie rok temu no i teraz już nie mogę w nich jeździć z powodu tego szwu, który łączy wkładke z drugim elementem pośredniczącym między lycrą a wkładką... Ostatnio kupiłem okazyjnie spodenki Vitesse za 70zł i to jest zupełnie inna bajka. Wkładka jedno częściowa nie ma nic co mogło by spowodować obtarcia. Także polecam kupić spodenki z wkładką "jednoczęściową"

Też mam te spodenki Rogelli, dlatego podałem je dla porównania ;) Jak dla mnie wkładka jest OK, te szwy mi nie przeszkadzają. Ale już zdecydowałem się na prenumeratę ze spodenkami, tylko na razie znalazły się inne wydatki i nowe spodenki muszą poczekać. Dzięki wszystkim za porady :thanks:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...