Klosiu Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 W zeszłym roku to był chyba najbardziej wymagający kondycyjnie maraton w serii Powerade. Giga zwycięzcy kończyli w okolicach 5 godzin, ja to jechałem około 8 . Ciekawe jak to będzie w tym roku, trasa podobna pod względem długosci i przewyższeń, ale na przykład Wielka Sowa jest pod koniec dystansu a nie na początku. Może byc ciężko, szczególnie jak jeszcze deszczyk popada . Kto jedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 ja chyba jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 ja tradycyjnie będę, MEGA m1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Ja tez raczej bede Oczywiscie giga jade ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 W środe jadę objechac trasę na mini, ale udziału niestety nie wezmę, bo jade na maraton do Świeradowa Jak objadę to dam info co i jak z trasą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 26 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 O, to sie przyda, niby blisko Gory Suche, ale kto to wie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Formy nie mam ale jade, szkoda opuścić taki maraton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maras 79 Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Ja też się wybieram do Głuszycy. Po raz trzeci. Dystans mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Ja jestem ciekaw mojej walki z Wielka Sowa po 70 kilometrach . Ponoc teraz wjazd jest od drugiej strony, po tych kamieniach. Boje sie ze bedzie to juz podchodzone przeze mnie. Jedno jest pewne, trzeba zabrac wiecej zarcia niz normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 28 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Ja jestem ciekaw mojej walki z Wielka Sowa po 70 kilometrach . Ponoc teraz wjazd jest od drugiej strony, po tych kamieniach. To są moje tereny i powiem, że ten podjazd nie jest aż taki straszny. Fakt jest sopro kamieni(miejscami dużych), lecz jak ja podjeżdzam to praktycznie jadę lewa prawa i tak na zmiane. Jest jedno miejsce gdzie 15 metrów przeprowadzam(ale dla dobrego nic trudnego-da rade przejechac) PS. Jutro jade objechac trase więc wrzuce fotki jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teryuu Napisano 29 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Prawdopodobnie też będę o ile uda mi się zorganizować transport z kimś z mojej okolicy, bo obecny zawiódł, a szkoda by było odpuścić taki maraton Może ktoś z forum przez Konin przejeżdża? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 29 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Byłem dziś na tym objeździe trasy mini Start jest ze stadionu i jedzie się 2km asfaltem( lekko pod górkę), następnie wjeżdża się w prawo w pola i droga prowadzi po szutrze (miejscami są kałuże na całą szerokośc drogi, ale możliwe że wyschną) na 4 kilometrze szutru jest zjazd „!”, a od 6 kilometra zaczyna się podjazd w lesie. Kamienisty, wypłukany przez wodę ale do podjechania i ma długośc około 1 kilometra. Po tym podjeździe wyjeżdża się na polanę i nią z 200metrów następnie wjeżdża się do lasu( objeżdża się górę). Zjeżdżając z góry jest fajny techniczny kamienisty zjazd „!”. Kolejny jest szeroki szutrowy podjazd ok. 3,5km i wyjazd na polane i zaczyna się szybki też szutrowy zjazd, na końcu skręt w lewo „! ! !”(dziś były tam 2 gleby, bo nie wyrobiliśmy) później kolejne ok.3,5km podjazdu i 1,5km zjazdu koło stoku. Dalej zboczyliśmy już z trasy bo nie było czasu A tu fotki(są tylko 3 bo aparat mi się rozładował ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 No nic, jutro rano wyjezdzam, bede mial kilka godzin na sprawdzenie kluczowych punktow trasy . Fajnie bedzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 2 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 A idzcie w pyry... Przyjechalem do Gluszycy, wybralem sie na objazd trasy i w trakcie amor zaczal tracic cisnienie... Po 20 km mialem juz polowe skoku. No i maraton z glowy . Dobrze Reba chodzila poltora roku, a mi sie zachcialo robic serwis, no i mam za swoje. W dzien wyscigu obejrzalem start, i przeszedlem sie prawie 20 km na Wielka i Mala Sowe, doszedlem tam akurat, zeby zobaczyc jak zjazdem z Malej Sowy zjezdza czolowka Giga. Tez bylo fajnie popatrzec ale to jednak nie to samo. Zamiast maratonu mialem jakies 36km z buta po gorach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Mnie też Głuszyca dała popalić - dwa kapcie + efektowne OTB Trasa świetna, męcząca konkretnie, zjazdy cudowne, 100% Pure Mountain Biking ogólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maras 79 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Jak dla mnie najlepszy maraton w sezonie. Wrażenia bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.