Mod Team Puklus Napisano 25 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Witam czy u was tez strona u zbooya nie działa ?? Włacza mi sie i po chwili wyskakuje "forbiden" znaczy nie mam praw do odwiedzania strony... u wwas tez tak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 U mnie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 A jaki masz adres? Bo u mnie tez juz od dluzszego czasu nie dziala, a szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Ja wchodzę na starą stronę (nie cyfronet.krakow.pl ) http://www.ii.uj.edu.pl/~zbooy/polish/biking.html - tam jest jakiś skrypt który automatycznie przekierowuje na nowy adres który nie działa, u mnie raz zadziała, a raz nie, może na Operę nie działa czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Niestety, stronka, która jeszcze niedawno działała wygasła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek9999 Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 U mnie stronka działa ale później przekierowuje na zły adres. Jako że siedziałem trochę w html-u Zapisałem stronę na dysk i usunąłem skrypt odpowiedzialny za przekierowywanie. Stronę uruchamia się z dysku małym pliczkiem a reszta danych doczytywana jest z sieci. Strona_Zbooya.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 c1ach --> yeah, dziala! Dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Lipca 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Ja wchodzę na starą stronę (nie cyfronet.krakow.pl ) http://www.ii.uj.edu.pl/~zbooy/polish/biking.html - tam jest jakiś skrypt który automatycznie przekierowuje na nowy adres który nie działa, u mnie raz zadziała, a raz nie, może na Operę nie działa czy co Włacza sie a po chwili jest "forbiden" U mnie stronka działa ale później przekierowuje na zły adres. Jako że siedziałem trochę w html-u Zapisałem stronę na dysk i usunąłem skrypt odpowiedzialny za przekierowywanie. Stronę uruchamia się z dysku małym pliczkiem a reszta danych doczytywana jest z sieci. to jest spoko ale nie ma tego co było na pewno o kasetach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 No niestety, to strona bez sporej czesci aktualizacji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.