Skocz do zawartości
  • 0

avg, trp, trasy, podkarpackie

Gość cycler

Pytanie

Gość cycler
Napisano

czesc. mieszkam w woj. podkarpackim, Przeworsk. jezdze na rowerze merida crossway 8200 na oponach cheng shin tire 700x40c (trekking to sie chyba nazywa) w roznych okolicach (tylko szosa). jedna z moich ulubionych tras jest: manasterz-jawornik polski-dylagowka-lancut-bialobrzegi-przeworsk. jesli ktos jest z tych okolic to zna gorki pomiedzy dylagowka a lancutem (spr na mapie). cala trasa liczy ok. 70 km. nie mam licznika z wysokosciomierzem wiec nie znam przewyzszenia. czas przejechania calej trasy zalezy od warunkow oczywiscie. udaje mi sie jednak pokonac ja ze srednia ponad 30km/h (zaznaczam jednak ze kolo wsi swietoniowa jest ok 1.5-2 km drogi, na ktorej zwalniam do 15 km/h ze wzgledu na to ze jadac szybciej moj, juz i tak slaby rower moglby sie rozleciec). gdyby cala droga byla w db stanie srednia wynioslaby nawet 31 km/h. pisze to z nadzieja ze moze znajdzie sie ktos kto lubi jezdzic rowerem z moich okolic. fajnie byloby sie z kims poscigac :) prosze wpisujce tu swoje trasy, predkosci jakie uzyskujecie, srednie predkosci etc.

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...