Skocz do zawartości

[przerzutka] osłona potrzebna czy nie ?

slaweksie

Rekomendowane odpowiedzi

Wywal to...wygląda to jak z komunijnego roweru i nie jest potrzebne.

Takie rzeczy w Spec'u... ?!

mnie tez pachnie to Dzajantem na komunię, wyglada słabo. W moim poprzednim Kellysie "mój" mechani stwierdził że tam się tylko syf zbiera.

Wywalę to przy okazji jak będzie sciągana kaseta.

dzięki

• Mod Team

Ja pierwsze co zrobiłem to wywalilem ten plastik :rolleyes: Ja wyregulujesz przerzutke, zablokujesz tam gdzie sie powinno to łańcuch ci w zyciu nie spadnie chyba ze mu coś pomoze ale to sporadyczne przypadki. a taki plastik to naprawde pachnie makrokeszem i komunijnym prezentem. Jak to wyglada obok ładna tarcza a po trugiej stronie krązek z plastiki :icon_wink:

Ogólnie rzecz biorąc zbędny bajer i można go pominąć. Warunek to dobrze wyregulowana przerzutka (jeśli wpadnie między kasetę a szprychy to może być niezły pogrom :) sprawdziłem). Ogólnie rzecz biorąc dziwi mnie bardziej dodawanie takich dodatków w kołach Mavica (okropne czarne krążki). Chociaż są kasety, które mają to dodane i wygląda to w miarę dobrze (rzecz gustu). Mam na myśli kasetę Sunrace z grupy Driven NMZ http://www.sunrace.com/userfiles/products/...CSMD7_large.jpg :icon_wink:

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...