Skocz do zawartości

[pancerze] biale :D

rafalek940

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ;)

mam takie jedno pytanko

:wub: bo chce zrobic z mojego rowerku biało czarnego krowe.... rumaka :huh: pomyslalem ze zajefanie :P by wygladaly białe pancerze. Mam pytanko gdzie takie kupic w interncie (allegro... ) albo w sklepie rowerowym na Śląśku ??

Pozdrawiam dzieki :)

bo tylko takie sa na allegro :D

Z białych pancerz mogę polecić Jagwire, są dość drogie (przeważnie 12zł/m) i wymagają metalowych końcówek ale po pół roku użytkowania nie mam do nich żadnych zastrzeżeń (np. w przeciwieństwie do Shimano).

miskov17 ale na allegro nie ma białych :D macie jeszcze jakies na jakis stronach internetowych :) ??

• 2 miesiące temu...

Hej,

ja też się naszukałem trochę tych białych pancerzy bo te z allegro jakoś podejrzane mi się wydają :P .

I co znalazłem?

Clark's i Jagwire robią srebrne, ale że srebrny to nie biały to odpada. Nokon robi białe ale cena zaporowa :) .

Troche zmęczony bezowocnym googlowaniem zajrzałem w końcu na na stronę polskiego dystrybutora firmy Accent - VELO.com.pl. Nie lubię tej firmy Accent (nie pytajcie dlaczego bo nie mam racjonalnych argumentów, po prostu nie lubię i już :)ale już nie raz przekonałem się, że oni robią "prawie" wszystko B) więc może i białe pancerze, i co ...? oto i one http://velo.com.pl/www/produkt/?m=1&pk=%&id=1403

Ciekawe czy w którymś z tych "dobrych sklepów rowerowych" będą je mieli na miejscu czy trzeba będzie zamawiać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...