pawel1315 Napisano 23 Lipca 2009 Napisano 23 Lipca 2009 Otóż postanowiłem pomagać początkującym bikerom i nie tylko w podstawowych czynnościach przy rowerze. Jeżeli będzie szło dobrze to do cennika dojdą nowe usługi. Póki co zaczynam od paru narzędzi Napęd: Czyszczenie napędu – 10-15 zł (szmatka + benzyna ekstrakcyjna) Czyszczenie i smarowanie łańcucha Vexolem – 8 zł Smarowanie łańcucha Vexolem - 3 zł Założenie spinki (rozkucie łańcucha) – 5 zł + koszty spinki Regulacja przerzutki – 5 zł Hamulce: Wymiana okładzin w V-kach – 3 zł Regulacja hamulca V-brake – 3 zł Regulacja tarczówki – 3 zł Odłuszczenie tarcz – 3 zł Wymiana klocków w tarczówkach – 5 zł Wymiany / Montaż: -opony / dętki / przerzutki / mostka / pedałów / łańcucha / gripów / rogów / sztycy / błotników / odblasków / nóżki / licznika - 5 zł - tarczówek / kierownicy / pancerzy / amortyzatora / bagażnika / dźwigni hamulców / dźwigni przerzutek– 10 zł - koszyka na bidon – 2 zł Inne: - łatanie dętki – 5 zł - przesmarowanie goleni Brunoxem – 1 zł - regulacja siodełka – 1 zł o wymianę i montaż innych części oraz o inne usługi nie zawarte w cenniku pytać. Oczywiście mój mały serwis znajduje się we Wrocławiu i w razie czego mogę rowerem dojechać do potrzebującego po wcześniejszym uzgodnieniu. W wakacje ciężko mnie zastać w domu więc podaje kontakt gg 2323194 i telefon 512248208
pawel1315 Napisano 2 Sierpnia 2009 Autor Napisano 2 Sierpnia 2009 Dorobiłem się zestawu do odpowietrzania Avidów (Juicy, Code, Elixir) Koszt odpowietrzenia - 15 zł
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.