trucho Napisano 23 Lipca 2009 Napisano 23 Lipca 2009 Wybieram się z rowerem w Bieszczady. Teraz wszędzie są jakieś utrudnienia w ruchu, czy ktoś orientuje się jak najszybciej dostać sie z wawy w bieszczady samochodem??
Patryke Napisano 23 Lipca 2009 Napisano 23 Lipca 2009 Ja jak ostatnio jechałem w tamtą stronę, raz w same Bieszczady do Soliny, później do Radomia to leciałem jak GPS pokazał http://maps.google.pl/maps?f=d&source=....397766&z=9 Ogólnie to najciężej było czym bliżej Warszawy, dalej to już praktycznie bezproblemowo. Trochę robót na "7", ale bez tragedii. P.s. A jechałem tamtędy pod koniec czerwca, na początku lipca i w zeszły weekend.
trucho Napisano 23 Lipca 2009 Autor Napisano 23 Lipca 2009 Wlaśnie jak wybieram w GPS szybką trasę to pokazuje tą przez Radom do której dałeś linka, a jak trasę optymalną to mnie kieruje na Kozienice, Sandomierz. Dlatego się tak zastanawiam, bo na obu trasach jakieś utrudnienia spowodowane remontami.
Deryl Napisano 24 Lipca 2009 Napisano 24 Lipca 2009 Na trasie Warszawa - Radom remonty na odcinku 18 km. Jazda przebiega sprawnie więc bez problemu możesz jechać.
Patryke Napisano 24 Lipca 2009 Napisano 24 Lipca 2009 Dokładnie, jest remont, ale bardzo dobrze się tamtędy jedzie. Chłopaki budują kolejne dwa pasy do ekspresówki, ruchu wahadłowego nie było.
tokis Napisano 24 Lipca 2009 Napisano 24 Lipca 2009 Wybieram się z rowerem w Bieszczady. Teraz wszędzie są jakieś utrudnienia w ruchu, czy ktoś orientuje się jak najszybciej dostać sie z wawy w bieszczady samochodem?? Jedź przez Lublin, nie Radom! "9" za Radomiem przez Ostrowiec jest koszmarna, tiry, tłok. Jechałem tydzień temu.
Patryke Napisano 25 Lipca 2009 Napisano 25 Lipca 2009 Jedź przez Lublin, nie Radom! "9" za Radomiem przez Ostrowiec jest koszmarna, tiry, tłok. Jechałem tydzień temu. Ja akurat przez Ostrowiec nie jechałem i było ok. Tamta droga w Google co podałem link, teraz jak tak patrze to się trochę różni, niedługo sprawdze w GPS'ie jak to wygladało. Może takie pytanie, gdzie dokładnie się wybierasz?
trucho Napisano 31 Lipca 2009 Autor Napisano 31 Lipca 2009 Ja już jestem w bieszczadach. Pogoda super. Śmiga się miło. Jechałem do Cisnej. Jechałem przez Górę Kalwarię, Sandomierz, Stalową Wolę i jechało się super. Ruch mały, drogi w większości praktycznie nowe, kiepskie kawałkami, ale widać że remontują je ciągle. Utrudnienia z powodu przebudowy w Sandomierzu i w jakimś miasteczku za Kozienicami.
Patryke Napisano 31 Lipca 2009 Napisano 31 Lipca 2009 No to zawaliście Jak wrócisz to może napisz jak tam w Cisnej jest z szlakami na rower? Ja byłem za to w Komańczy i Solinie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.