Skocz do zawartości

[wycieczka]Jak najlepiej z Wawy w Bieszczady

trucho

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wybieram się z rowerem w Bieszczady. Teraz wszędzie są jakieś utrudnienia w ruchu, czy ktoś orientuje się jak najszybciej dostać sie z wawy w bieszczady samochodem??

Napisano

Ja jak ostatnio jechałem w tamtą stronę, raz w same Bieszczady do Soliny, później do Radomia to leciałem jak GPS pokazał ;)

http://maps.google.pl/maps?f=d&source=....397766&z=9

Ogólnie to najciężej było czym bliżej Warszawy, dalej to już praktycznie bezproblemowo.

Trochę robót na "7", ale bez tragedii.

P.s. A jechałem tamtędy pod koniec czerwca, na początku lipca i w zeszły weekend.

Napisano

Wlaśnie jak wybieram w GPS szybką trasę to pokazuje tą przez Radom do której dałeś linka,

a jak trasę optymalną to mnie kieruje na Kozienice, Sandomierz.

Dlatego się tak zastanawiam, bo na obu trasach jakieś utrudnienia spowodowane remontami.

Napisano
Wybieram się z rowerem w Bieszczady. Teraz wszędzie są jakieś utrudnienia w ruchu, czy ktoś orientuje się jak najszybciej dostać sie z wawy w bieszczady samochodem??

Jedź przez Lublin, nie Radom! "9" za Radomiem przez Ostrowiec jest koszmarna, tiry, tłok. Jechałem tydzień temu.

Napisano
Jedź przez Lublin, nie Radom! "9" za Radomiem przez Ostrowiec jest koszmarna, tiry, tłok. Jechałem tydzień temu.

Ja akurat przez Ostrowiec nie jechałem i było ok.

Tamta droga w Google co podałem link, teraz jak tak patrze to się trochę różni, niedługo sprawdze w GPS'ie jak to wygladało.

Może takie pytanie, gdzie dokładnie się wybierasz?

Napisano

Ja już jestem w bieszczadach.

Pogoda super. Śmiga się miło.

Jechałem do Cisnej.

Jechałem przez Górę Kalwarię, Sandomierz, Stalową Wolę i jechało się super. Ruch mały, drogi w większości praktycznie nowe, kiepskie kawałkami, ale widać że remontują je ciągle. Utrudnienia z powodu przebudowy w Sandomierzu i w jakimś miasteczku za Kozienicami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...