stanleypaw Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Czy można rozebrać na czynniki pierwsze te avidy? Chodzi mi o tuleję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 23 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Wszystko można rozebrać, pytanie, czy można złożyć? Pytanie dociekające- chodzi o klamki czy hamulce? Jeśli klamki- teoretycznie są ( należy wybić pin ) , hamulce są rozbieralne w całości. Czemu chcesz rozebrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stanleypaw Napisano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Chodzi mi o tuleję w szczękach, bo dostało się dużo piachu i chciałbym porządnie wyczyścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 23 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Szczeki są rozbieralne w całości- ściagasz z piwotu/piwota? i wszystko po kolei mozna rozłozyć- ale, jak pamietam, najczęściej brud gromadził sie na własnie na piwocie. Tuleja jest dosyc ciasno spasowana- jesli się nie mylę- i nie wydaje mi sie aby była konieczność wyciagania tej tulejki. Lepiej dobrze wyczyścic i nasmarować części współpracujące ze sobą ( piwot,i wewnętrzną część tuleki ) i to w zupełności wystarcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.