MARRS7 Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Witam. Mam taki problem: otóż bardzo chciałbym się nauczyć bunny hopa i podskakiwania w miejscu na rowerze. Czytałem opisy, ale niestety nic z tego nie wychodzi. Nie mogę oderwać tylnego koła. Bardzo proszę o pomoc, jakieś tutoriale, filmiki. Szukałem odpowiedzi na moje pytanie, ale niestety nie znalazłem. Jeżeli źle szukałem proszę odesłać mnie do tematu, w którym znajdę odpowiedzi na moje pytania i zamknąć mój temat. Pozdrawiam i dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janusz391 Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 na youtubie jest wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARRS7 Napisano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Dziękuję za linka, proszę o dalsze rady i opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janusz391 Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Nie jestem znawca w temacie ale moim zdaniem to po pierwsze kwestia równowagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Co do nauki to ja sugeruję żebyś pogadał z kimś z Twojego miasta kto Ci pokaże jak, albo popatrzy na Twoje próby i powie co robisz źle. Z jakiego miasta jesteś? Ja kiedyś umiałem przeskoczyć poprzeczkę na 52cm, ale nie wyobrażam sobie jak to wytłumaczyć słowami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudiMTB Napisano 29 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 potrafie unieść rower podczas jazdy na dwa koła ale tylko max do 5 cm<lol> hEhE wczoraj sie nauczyłem. ciezko jest podniesc rower wysOOooOoOoOoOOooOOoko. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 No to jak już umiesz podskakiwać oboma kołami na raz to teraz możesz zapomnieć o tym i zacząć ćwiczyć bunnego. Umiesz już wjechać na krawężnik podnosząc najpierw przednie a później tylne koło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.