robank Napisano 22 Lipca 2009 Napisano 22 Lipca 2009 witam, jestem świeżym użytkownikiem tego forum i jeśli zrobiłem coś nie tak to proszę o wybaczenie (np nie ten dział). Zamierzam kupić sobie rower crossowy, który będzie wykorzystywany ( miasto, bezdroża) tylko w okresie wakacji i to nie codziennie. Niestety nie znam sie na rowerach i czytanie parametrów danego roweru nie ma sensu bo jest to dla mnie czarna magia. Ponieważ jestem wzokowcem, rower musi mi się podobać, firma oczywiście też ma znaczenie....mój pierwszy wybór padł na rower Giant X-sport 4 (kwota jaką chcę przeznaczyć na rower to ok 1500zł), pytając sie w sklepie o Giant polecono mi inny rower tzn stevens X3 jako znacznie przewyższający Gianta X-sport 4 a tylko 100 zł droższy. Niestety o ile Giant obił mi się o uszy jako dobra firma o tyle o Stevensie nigdy nie słyszałem i tu moja prośba do Was szanownych forumowiczów czy moglibyście mi doradzić który rower kupić ( do końca nie ufam sprzedawcom) a może poradzicie mi jakiś alternatywny rower?! wielkie dzieki za wszystkie sugestie i porady
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.