g3rman Napisano 22 Lipca 2009 Napisano 22 Lipca 2009 Witam wszystkich bikerów Mam prośbę do Was. Od października zaczynam studia zaoczne w Warszawie, lecz w nie długim czasie planuje wyjechać już i poszukać pracy. W związku z czym mam do Was kilka pytań; Gdzie najlepiej się rozejrzeć za pracą? Na portalach internetowych, w większości są to ogłoszenia, gdzie poszukują specjalistą. Na dodatek trzeba sporo czekać, czy w ogóle zaproszą na rozmowę kwalifikacyjną i na odpowiedź. Chciałbym szybko znaleźć pracę na początek, nie koniecznie mnie do końca satysfakcjonującą i ew. w miedzy czasie szukać innej, oczywiście za normalne pieniądze. W jakich zawodach szukać pracy, gdzie mogę mieć szanse się dostać do pracy? (zjazdy mam co 2 tyg.) Pozd'rower
Mod Team Lookas 46 Napisano 22 Lipca 2009 Mod Team Napisano 22 Lipca 2009 Ciężko tak doradzić nie znając osoby ale spokojnie możesz iść np do Decathlonu na dział rowery robota nawet ok fajni ludzie i płacą na oko dwójkę zależy też ile dni w miesiącu jesteś Ja trafiłem na spoko kierownika to zmiany sobie ustalaliśmy bezproblemowo jak kto chciał A tak ogólnie rzecz biorąc no to gdzie jak gdzie ale w wawie chyba najłatwiej o robotę zwłaszcza taką "na początek"
zbrozin Napisano 23 Lipca 2009 Napisano 23 Lipca 2009 Spróbuj przede wszystkim w dużych sklepach sportowych typu Intersport, Go-sport, Decathlon a jeśli niekoniecznie zależy Ci na pracy przy sprzęcie sportowym to najprościej jest wziąć ze sobą C.V. i ruszyć w jakieś większe centra handlowe. Tam często widać kartki na szybie, że szukają kogoś do pracy i to zazwyczaj młodych osób.
Krawcowy Napisano 23 Lipca 2009 Napisano 23 Lipca 2009 Poczytaj też może ogłoszenia na Gumtree, ale ostrożnie, bo można się naciąć na złodzieji
g3rman Napisano 24 Lipca 2009 Autor Napisano 24 Lipca 2009 dzięki wielkie za pomoc owszem interesuje mnie praca przy sprzęcie sportowym zważywszy na to, że lubię sport i kręci mnie handel :Pp więc na początek jak znalazł na pewno się za tym rozejrzę + przejże ogłoszenia na Gumtree - w sumie wiele osób go poleca Pozdrawiam i dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.