Skocz do zawartości

[praca]Student.. Gdzie szukać pracy w Warszawie?

g3rman

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich bikerów :)

Mam prośbę do Was.

Od października zaczynam studia zaoczne w Warszawie, lecz w nie długim czasie planuje wyjechać już i poszukać pracy.

W związku z czym mam do Was kilka pytań;

Gdzie najlepiej się rozejrzeć za pracą?

Na portalach internetowych, w większości są to ogłoszenia, gdzie poszukują specjalistą. Na dodatek trzeba sporo czekać, czy w ogóle zaproszą na rozmowę kwalifikacyjną i na odpowiedź.

Chciałbym szybko znaleźć pracę na początek, nie koniecznie mnie do końca satysfakcjonującą i ew. w miedzy czasie szukać innej, oczywiście za normalne pieniądze.

W jakich zawodach szukać pracy, gdzie mogę mieć szanse się dostać do pracy? (zjazdy mam co 2 tyg.)

Pozd'rower :D

• Mod Team
Napisano

Ciężko tak doradzić nie znając osoby ale spokojnie możesz iść np do Decathlonu na dział rowery robota nawet ok fajni ludzie i płacą na oko dwójkę zależy też ile dni w miesiącu jesteś :P Ja trafiłem na spoko kierownika to zmiany sobie ustalaliśmy bezproblemowo jak kto chciał :P

A tak ogólnie rzecz biorąc no to gdzie jak gdzie ale w wawie chyba najłatwiej o robotę zwłaszcza taką "na początek"

Napisano

Spróbuj przede wszystkim w dużych sklepach sportowych typu Intersport, Go-sport, Decathlon a jeśli niekoniecznie zależy Ci na pracy przy sprzęcie sportowym to najprościej jest wziąć ze sobą C.V. i ruszyć w jakieś większe centra handlowe. Tam często widać kartki na szybie, że szukają kogoś do pracy i to zazwyczaj młodych osób.

Napisano

dzięki wielkie za pomoc ;) owszem interesuje mnie praca przy sprzęcie sportowym zważywszy na to, że lubię sport i kręci mnie handel :Pp więc na początek jak znalazł :wallbash: na pewno się za tym rozejrzę + przejże ogłoszenia na Gumtree - w sumie wiele osób go poleca :)

Pozdrawiam i dzięki za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...