chomikgumiok Napisano 20 Lipca 2009 Napisano 20 Lipca 2009 tak jak w temacie. prosze o opinie na temat Marzocchi All Mountain 2 ETA. moglibyście polecić jakiegoś amorka do 700 do jazdy po lesie i małych Hopek?
BOR Napisano 22 Lipca 2009 Napisano 22 Lipca 2009 Marzocchi All Mountain 2 ETA posiadam w wersji 150mm, a posiadałem 130mm i stwierdzam, że to świetny amortyzator, jest bardzo czuły, ma dobre tłumienie i nie jest bardzo ciężki. W moim odczuciu sprawdza się wszędzie dzięki ETA, nie wiem, jak wygląda kwestia hopek, bo jestem za stary na takie rzeczy (boję się i nie potrafię), ale moje skoki typu krawężnik, murek do wysokości roweru przyjmuję bez problemu. Obawiam się, że nie nadaje się do cyklicznego skakania (jak kangur jaki uprawiają młodsi cykliści, jeżeli myślimy o tym samym, czyli dużych skoków i twardych lądowań. Jak ktoś stwierdził na tym forum all mountain to taki wyrośnięty bomber mx i coś w tym jest. Reasumując: teren - tak, skakanie - nie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.