zbrozin Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Witam, Z góry przepraszam, że zakładam temat z tak błahego powodu, jednak jest to dla mnie ważne. Pęka mi linka przerzutki tylnej (wisi na 3 włoskach). Jest to linka Shimano XTR czarna - teflonowana. Zależy mi, żeby kupić taką samą. Jestem z Grochowa odwiedziłem pobliskie 7 sklepów i nigdzie nie ma. Czy ktoś byłby tak uprzejmy i może mi wskazać miejsce w Warszawie gdzie te linki są do kupienia od ręki ? Podkreślam chodzi mi o samą linkę, a nie o cały zestaw. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganisz Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Zadzwoń do airbike, ja u nich jakiś rok temu kupowałem od ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbrozin Napisano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Dzięki, założyłem na razie jakiś chrust więc jutro się pokręcę po mieście i poszukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 20 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 zadzwoń do http://www.r99.pl/ maja mega arsenał części może i to mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbrozin Napisano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 OK jutro będę próbował, dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbrozin Napisano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Airbike nie ma, R99 nie próbowałem, bdc nie ma. Natomiast dostałem w PLUS'ie na ulicy Zamiany, tam to chyba jednak mają wszystko Jeśli ktoś by kiedyś szukał to polecam od razu tam się kierować, bo było sporo na stanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Wlasnie chcialem polecic Tobie ten sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 22 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ile sobie krzyknęli za linkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbrozin Napisano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Normalnie 21 PLN, ale ze zniżką "Studencką" od pewnej miłej Pani (pozdrawiam ) zapłaciłem 20 PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.