almaster Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Jak w temacie. Nie długo przyjdą do mnie avidy 7 z 2007 roku, nowe. Jakie były w nich klocki? Bo nie wiem czy trzeba wymieniać jeśli chciałbym używać tarczę accent blade. oto link do aukcji z nimi : http://allegro.pl/item677786901_avid_juicy...zod_okazja.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Z tego co mi wiadomo, to tylko w Juicy 3 są seryjnie montowane żywiczne, reszta posiada półmetaliczne, a wymieniać nowych klocków nie ma sensu. Jest spora szansa, sprawdź, dotrzyj, poużywaj, może być tak że w będziesz całkowicie zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 20 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Metaliczne są. A Accent Blade ma jakieś wymagania co do klocków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
almaster Napisano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Tak, nie mogą być żywiczne bo szybko się zniszczą klocki. A jaka tarcza najlepsza jest w cenie blade? Wyglądająca podobnie . Widziałem jeszcze jakąś "aligator" i dartmoor nano...ale sam nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Opinia o nano Koleś tam opisuje szarpanie tarczy wiec ja bym uważał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.