almaster Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Jak w temacie. Kupiłem używanego juicy 7 na przód. Teraz został mi tył. O ile wiem, nie musi być tak samo mocny jak przód. Z resztą rzadko tyłu używam. Co można kupić na tył? Może nie koniecznie też muszą być to hydrauliki?. Będę brał udział w maratonach. Stare hamulce są całkowicie zniszczone. Proszę o jakąkolwiek pomoc. Pozdrawiam! Ps.: Fajnie by było gdyby klamka była szara, gdyż taką mam w juicy 7 (2007 rok). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5Zeta Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Nie pozostaje Ci nic innego jak popatrzeć na allegro?? A jak masz możliwość to kup na tył sobie v-ki, skoro tylny nie jest Ci tak potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
almaster Napisano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Jak? Musiałbym zmienić koło...przecież mam na tarcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5Zeta Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Jak? Musiałbym zmienić koło...przecież mam na tarcze. No tak ale napisałem, że jeśli masz możliwość, bo w pierwszym poście nie napisałeś jaką masz obręcz. Ale wracając do tematu, ja polecam ci te hamulce: Klik Klik Klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Do 200 zł można kupić nówki juicy three. Koło to spokojnie blokują na żywicznych klockach przy niewielkiej sile nacisku. Trzeba na allegro poczekać bo aktualnie nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.