Andrew Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 jak w temacie. W najbliższą sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Bez sensu, że zawody w sobotę, przeciez w sobotę też niektórzy (JA) pracują.... Ehhh... ja odpadam. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartolomju Napisano 24 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 ja jade!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mushishi Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Byłem, trasa ciekawa, cały czas trzeba było uważać, trochę błota, jeszcze więcej piasku/mokrego piasku, i inne podłoża. open 6miejsce w m2 chyba piąty Jutro czas odwiedzić Łagów i sprawdzić jaki tam wyścig będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.