Skocz do zawartości

[amoryzator przedni]rock shot tora 80 SL POPLOCK czy rock shox tora 80 SL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Chciałbym się dowiedzieć czy pomiędzy tymi (rock shox tora 80 SL POPLOCK czy rock shox tora 80 SL) amortyzatorami jest różnica i który jest lepszy???

Pozdrawiam

Napisano

poplock to nazwa manetki do blokady skoku, montowanej na kierownicy. Jedna wersja to właśnie z ta manetką, a druga bez niej. Ja osobiście woję mieć manetkę na kierownicy.

Napisano

ale ja mam taki dylemat że mam ten amor z poplock-iem ale w lewej komorze ma preload a nie solo air kupiłem rower merida matts TFS 700 disc noi nie wiem czy nie iść się kłucić do sklepu???

to na to wychodzi jakbym miał połowę modelu tory sl i połowę xc a na amorach jest naklejka sl

Napisano

w takim razie mam założony rock shox tora 80 sl coli a powinien chyba być ten Rock Shox Tora 289 Disc czy ten zamontowany jest lepszy od tego co teoretycznie miał być zamontowany???

Napisano

Od tory 289 jest lepszy.

A co do niezgodności, na stronie Meridy czytamy :

Z uwagi na złożony proces produkcyjny oraz zmienne warunki dostaw komponentów specyfikacje techniczne ulegają zmianom w trakcie poszczególnych cykli produkcyjnych.

Przedstawione specyfikacje odzwierciedlają stan faktyczny w momencie tworzenia edycji niniejszej prezentacji produktów. Merida Polska Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za wynikłe rozbieżności.

Zawarte na stronie www informacje nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu art. 66, § 1 Kodeksu Cywilnego.

• Mod Team
Napisano

A na przyszłość przed wysłaniem postu sprawdzaj to co napisałeś bo straszne błędy walisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...