DBRrrr Napisano 18 Lipca 2009 Napisano 18 Lipca 2009 Witam wszystkich na forum (jako że nowy jestem ) Chcę wymienić stary damper, 165mm na 190mm (DNM ST-12RC) i mam w związku z tym kilka pytań. Czy wpłynie to drastycznie na zużycie się ramy/innych elementów? Niby zmieni się geometria, ale po testach "na sucho" wiem, że nic nie powinno zahaczać, ocierać, a i zbiorniczek się zmieści. Przód już został podniesiony, bo ze 100 mm skoku, ma teraz 150 (założony Duro Triple). Czy ma to jakiś związek? Przeszukiwałem już kilka innych tematów, ale nie uzyskałem jednoznacznej odpowiedzi. Pozdrawiam
skjaatel Napisano 18 Lipca 2009 Napisano 18 Lipca 2009 Pomijając możliwość uszkodzenia ramy to będziesz się czuł jak na takim koziołku no i może się okazać potrzebny stołek do wsiadania
DBRrrr Napisano 18 Lipca 2009 Autor Napisano 18 Lipca 2009 Nie mam pojęcia co to jest za rama, :/ całość była przemalowywana, naklejki nieoryginalne. A rower ma już swoje lata Kiedyś próbowałem szukać, ale bez rezultatów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.