mikiziko Napisano 18 Lipca 2009 Napisano 18 Lipca 2009 witam pisze do was z propozycja wspólnego wypadu z katowic do krakowa mialem jechac wieksza paczka ale ludzie sie nagle rozmyslili dlatego licze na ekipe z forum w sumie jade ja moj brat i kumpel moze kogos to jeszcze zaiteresuje wypad ma odbyc sie jutro (wiem troche pozno o tym pisze ) o 7.30 rano zbiorka w Katowicach brynowie adres : wincentego Pola 4 (wierzowiec zaraz przy parku tadeusza kosciuszki pod sklepem ene due rabe) trasa ma prowadzic przez myslowice jaworzno trzebinie itp do krakowa pogoda ma byc 20 stopni i przelotny deszcz wiem ze warunki moga byc zmienne ale ja tam jezdze w kazdych warunkach i ewetualnie jak by bylo gradobicie to odwoluje impreze albo nie smigam bo to juz przesada ale jesli bedzie tak jak np teraz ze widac tylko chmury to z pewnosci wyjazd sie odbedzie tak jak pisalem o 7.30 pod ene due rabe zbiorka czekamy z ekipa do 8.00 rano potem wyjezdzamy w razie pytan zostawiam kontakt tel 696 298 582 MIKI GG 638330 p.s pisac do mnie jak ktos chce posmigac po katowicach bo bardzo chetnie moge cos zorganizować pozdrawiam mam nadzieje ze ktos sie skusi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.