Skocz do zawartości

[studia] co studiujecie na jakich kierunkach... ?

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...

pozwolę sobie podbić temat...

"wakacje" są też -dla co poniektórych- okresem wyboru szkoły więc może ktoś jeszcze zaspamuje oprócz mnie :)

W maju napisałem maturę, teraz jestem już po rekrutacji na studia więc chyba mogę się wpisać:

dostałem się na UW na dzienną Geologię i Archeologię... i wybrałem to drugie.. jeśli do środy w ziemię nie uderzy meteoryt, lub inne ufo, to zdążę złożyć resztę dokumentów i będę pełnoprawnym studentem na archeo

/koniec chwalenia się

pozdr

Skoro MateuszA się chwali to ja też to zrobię... :)

Jakoś tak wyszło, że dostałem się na Akademię Ekonomiczną, na kierunek Ekonomia, studia dzienne, a zawsze myślałem, że mi się nie uda (bo nigdy się nie uczyłem, nic totalnie nie robiłem) i planowałem zaoczne, a tu bach... :)

Patrzajcie w sygnaturę - konkretnie Biotechnologia w Ochronie Środowiska :teehee:

A że na razie nie wiem kiedy będę mógł podjąć stałą pracę (powody rodzinne) to złożyłem sobie na drugie magisterium - Biotechnologię Drobnoustrojów. Jak się uda jakoś skończyć to będzie 2x mgr :teehee: Jak nie, dziury w niebie nie będzie bo jedno i tak już jest ;)

• 2 miesiące temu...
Była Elektronika i Telekomuna na polibudzie we Wro, ale się nie powiodło :)

Równania Maxwella Cię przerosły? :P

Mieciu ...ZAZDRASZCZAM !!!

Czego? :P Jak by to była "Elektronika i Telekomuna" to tak, a nie jakiś artystyczny kierunek. Of course language skills are getting better despite of art studies.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...