dejot Napisano 11 Października 2007 Udostępnij Napisano 11 Października 2007 A propo tematu;) Automatyka i Robotyka na Polibudzie Poznańskiej:) Pozdro wszystkim elektrykom;) hehe A właśnie dziś mam wolne z racji dni kultury i nauki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 11 Października 2007 Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Ukończone ekonomiczno-techniczne "zarzadzanie systemami jakosci" oraz drugi kierunek "zarzadzanie i inzynieria ochrony srodowiska" na AE we wrocku. A pracuje jako specjalista ds. marketingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufoludek Napisano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Akademia Ekonomicza- Wydziału Gospodarki Regionalnej i Turystyki w Jeleniej Górze. Studia jak studia trzeba umieć coś z matmy a pozatym to loozik na maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvin Napisano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Uniwersytet Opolski - 3 rok psychologii o specjalności klinicznej (dzienne, magisterskie 5-letnie). Studia bardzo mi odpowiadają a co do ilości nauki to nie jest źle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 19 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 pozwolę sobie podbić temat... "wakacje" są też -dla co poniektórych- okresem wyboru szkoły więc może ktoś jeszcze zaspamuje oprócz mnie W maju napisałem maturę, teraz jestem już po rekrutacji na studia więc chyba mogę się wpisać: dostałem się na UW na dzienną Geologię i Archeologię... i wybrałem to drugie.. jeśli do środy w ziemię nie uderzy meteoryt, lub inne ufo, to zdążę złożyć resztę dokumentów i będę pełnoprawnym studentem na archeo /koniec chwalenia się pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 20 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Skoro MateuszA się chwali to ja też to zrobię... Jakoś tak wyszło, że dostałem się na Akademię Ekonomiczną, na kierunek Ekonomia, studia dzienne, a zawsze myślałem, że mi się nie uda (bo nigdy się nie uczyłem, nic totalnie nie robiłem) i planowałem zaoczne, a tu bach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 20 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 bedziesz rasowym ekonomistą oni nic nie robią a kasa im sama leci pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
areq Napisano 20 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Ja wyników rekrutacji jeszcze nie mam, ale jeśli wszystko pójdzie gładko to będe studiować transport albo logistyke(jeszcze sie nie zdecydowałem) na PP :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Patrzajcie w sygnaturę - konkretnie Biotechnologia w Ochronie Środowiska A że na razie nie wiem kiedy będę mógł podjąć stałą pracę (powody rodzinne) to złożyłem sobie na drugie magisterium - Biotechnologię Drobnoustrojów. Jak się uda jakoś skończyć to będzie 2x mgr Jak nie, dziury w niebie nie będzie bo jedno i tak już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 14 Października 2008 Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Podbije. Ktoś jest tutaj z Politechniki Krakowskiej? Właśnie zaczęłam swoje drugie studia w życiu. co prawda nie wiem czy po pierwszym semestrze nie bedzie koniec ale jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 14 Października 2008 Root Admin Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Była Elektronika i Telekomuna na polibudzie we Wro, ale się nie powiodło Obecnie 2. rok na Uniwerystecie Southampton, Winchester School of Art kierunek: Graphic Arts, specjalizacja: fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 14 Października 2008 Udostępnij Napisano 14 Października 2008 1 semestr WSZiA na kierunku: Eurologistyka i transport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 14 Października 2008 Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Mieciu ...ZAZDRASZCZAM !!! Skiba_TG ...ja podobnie logistyka i transport na MWSLiT we Wrocku. II rok ciągnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 15 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Ja póki co się trzymam: Politechnika Łódzka Wydział Inżynierii Procesowej i Ochrony Środowiska, Ochrona środwiska, II rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuhrer Napisano 17 Października 2008 Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Była Elektronika i Telekomuna na polibudzie we Wro, ale się nie powiodło Równania Maxwella Cię przerosły? Mieciu ...ZAZDRASZCZAM !!! Czego? Jak by to była "Elektronika i Telekomuna" to tak, a nie jakiś artystyczny kierunek. Of course language skills are getting better despite of art studies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszk Napisano 17 Października 2008 Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Ja studiuje na Politechnice Śląskiej w Gliwicach, wydział Mechaniczny-technologiczny, kierunek mechanika i budowa maszyn. Jak na razie nie narzekam . Coś mało humanistów wśród forumowiczów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korniszon Napisano 17 Października 2008 Udostępnij Napisano 17 Października 2008 I bardzo dobrze. Dla mnie to obciach być humanem w czasach nauki i techniki absolwentka biotechnologii się kłania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 17 Października 2008 Root Admin Udostępnij Napisano 17 Października 2008 fuhrer, chcesz mi coś powiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuhrer Napisano 17 Października 2008 Udostępnij Napisano 17 Października 2008 fuhrer, chcesz mi coś powiedzieć? Równania Maxwella Cię przerosły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 17 Października 2008 Root Admin Udostępnij Napisano 17 Października 2008 nie, akurat co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuhrer Napisano 17 Października 2008 Udostępnij Napisano 17 Października 2008 możemy wiedzieć co takiego? koleżanka tam studiuje i jakoś nie narzeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 17 Października 2008 Root Admin Udostępnij Napisano 17 Października 2008 ja studiuje gdzie indziej juz drugi rok i tez nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuhrer Napisano 17 Października 2008 Udostępnij Napisano 17 Października 2008 może za dużo imprezek było w czasie studiów na pwr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejek Napisano 17 Października 2008 Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Odwalić sie od studiów artystycznych, ignoranci. To dzieki wam (miedzy innymi) kultura wyzsza upada na rzecz kiczu i tandety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 17 Października 2008 Udostępnij Napisano 17 Października 2008 fuhrer = kolejny roBOT??? I bardzo dobrze. Dla mnie to obciach być humanem w czasach nauki i techniki wyjątkowo spaczony światopogląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.