Janisław Napisano 23 Maja 2006 Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 a ja studiuje Górnictwo i Geologie na AGH a Krakowie wydział Wiertnictwa,Nafty i Gazu Jest jakiś górnik na forum,bo nie czytałam wszystkich postów? jak na laske to troche dziwny kierunek,ale mi się bardzo podoba! Heh, z tego co pamiętam paru agiehowców jest na forum, ale głównie IMIR (ja też swego czasu ) Ale z geologii znam sporo ludzi, niejedną imprezę się przeżyło na slamsach . Pozdro dla górników!! :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renko Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Akademia Medyczna w Gdańsku, Wydział lekarski, V rok. o witam kolege z uczelni:) ja co prawda dopiero koncze 1 rok, wiec po klinikach sie jeszcze nie szwedam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loko Napisano 14 Września 2007 Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Politechnika Białostocka Wydział Mechaniczny specj. Inżynieria Biomedyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bert Napisano 15 Września 2007 Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Uniwersytet Jagielloński wydział chemii a studiuję Ochronę środowiska teraz się zacznie II rok jak na razie spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 15 Września 2007 Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Uczelnia: AGH Wydział: EAIiE Kierunek: Elektrotechnika Jak jest: no comments Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 15 Września 2007 Udostępnij Napisano 15 Września 2007 turystyka i rekreacja na AWFie w Poznaniu Jest tu ktoś z tąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateunio Napisano 15 Września 2007 Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Politechnika Krakowska. wydział Inżynierii i Technologi Chemicznej. Kierunek: Technologia chemiczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikul Napisano 15 Września 2007 Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Politechnika ślaska Wydział: Mechaniczno Technologiczny RMT Kierunek : Mechanika i Budowa Maszyn Zaczynam od 2 października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybuch Napisano 15 Września 2007 Udostępnij Napisano 15 Września 2007 studiowałem budownictwo na PG w Gdańsku, ale niezbyt mi się to podobało, teraz od października, Multimedia i grafika komputerowa w Wyższej Szkole Bankowej, zobaczymy jak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 15 Września 2007 Udostępnij Napisano 15 Września 2007 od 1szego października zaczynam naukę w akademii rolniczej w Lublinie wydział rolnictwo , kierunek towaroznastwo nie mam pojęcia jak to będzie wyglądać szczerze.. to sie boje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhaH Napisano 15 Września 2007 Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Politechnika ślaskaWydział: Mechaniczno Technologiczny RMT Kierunek : Mechanika i Budowa Maszyn Zaczynam od 2 października To powodzenia! Ja Zabawy imprezy i picie (ZiIP) zaczynam na tym wydziale. Niektórzy zwą ten kierunek Zarządzaniem i Inżynierią Produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziekk Napisano 15 Września 2007 Udostępnij Napisano 15 Września 2007 I ja jestem z RMT Automatyka i Robotyka, teraz będzie 3 rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikul Napisano 15 Września 2007 Udostępnij Napisano 15 Września 2007 No to bedzie ekipa forumowa na ślaskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 15 Września 2007 Udostępnij Napisano 15 Września 2007 turystyka i rekreacja na AWFie w PoznaniuJest tu ktoś z tąd? mam takie małe pytanko: na czym polega studiowanie turystyki na "akademi fizycznej"?? różnie się czymś niż na innych uczelniach? bardzie pro-sportowa ta turystyka? -czy nie ma większych różnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekman Napisano 15 Września 2007 Udostępnij Napisano 15 Września 2007 AiR POLSL RMT ;} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 15 Września 2007 Udostępnij Napisano 15 Września 2007 pojęcia zielonego nie mam na pewno będę miał bardzo rozwinięty WF. do tego zagadnienia ogólnie dotyczące wfu (wieść gminna niesie że i anatomią mi się dostanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 kłania się inżynier informatyk-ekonomista (hehe) po informatyce z ekonometrią a kilka dni temu dostałam info, że przyjęto mnie na UW studia uzupełniające magisterskie na zarządzaniu - specjalność: e-business Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
funkad Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Grafika komputerowa, za tydzień bronię pracę inżynierską, "Modelowanie i animacja w 3D Studio Max9.0" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Specjalność Ubezpieczenia gospodarcze na kierunku Finanse i bankowość na Wydziale Ekonomii na Akademii Ekonomicznej w Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 23 Września 2007 Udostępnij Napisano 23 Września 2007 MiastoŚwiętejWieży > Al. Armii Krajowej 13/15 > Akademia im. Pana Kleksa... eee, Jana Długosza > Wydział Metematyczno-Przyrodniczy > Ochrona Środowiska, stopień II, rok (już za tydzień! ) II, specjalność: biotechnologia w ochronie środowiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 23 Września 2007 Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Miedzynarodowa Wyzsza Szkoła Logistyki i Transportu we Wrocławiu 1 rok na kierunku logistyka, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01LukasZ Napisano 23 Września 2007 Udostępnij Napisano 23 Września 2007 miała być ekonomia na UW a będzie budownictwo na politechnice białostockiej.... moze to i lepiej?? a swoja drogą zdziwiła mnie strasznie duża ilość dziewczyn na moim kierunk.... no ale nie narzekam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 1 Października 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2007 A to i ja się pochwalę Wydział Inżynierii Procesowej i Ochrony Środowiska, Ochrona Środowiska PŁ, dzienne, I stopnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 1 Października 2007 Udostępnij Napisano 1 Października 2007 1szy dzień pierwsze załamanie jest strasznie lipnie aż boje sie iść na następne zajęcia na chwilę obecną wolałbym drugi raz pisać maturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01LukasZ Napisano 1 Października 2007 Udostępnij Napisano 1 Października 2007 u mnie ogolnie jest spoko..... ale bez rewelacji dzisiaj odwiedzilem stara szkole i co moge powiedziec??...... chce z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.