Kiniak Napisano 18 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 no wiesz... ja tez niz zdroznego w tym nie widze ze kobiety tam studiuja ;-) ZK juz przeszlam i mozna powiedziec ze bylo milo. z wytrzymka sie bede zmagac dopiero, ale wszystko zalezy od prowadzacego. (no chybaze wszyscy po jednych pieniadzach :-? ) horrory rozne juz o tym slyszalam ale mysle ze mnie nie wyrzuca jeszcze w tym roku :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 18 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Są warunki więc nie wyrzucą Na wytrzymce uważaj na Artura Bluma - dzięki niemu mam wydymkę na wrzesień :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiniak Napisano 18 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 dzieki... dobrze wiedziec :sss: jak masz jeszcze jakies sugestie co do roku II to sie podziel. takie rzeczy warto czasem wiedziec. jakby nam ktos powiedzial na poczatku jakim prowadzacym jest mario p. to bysmy sie wszyscy przepisali na rok c:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 18 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Generalnie to uważaj na metrologię (chodzi o sprawozdania) bo strasznie się piętrzą i potem nie ma czsu na nic innego :? techniki wytwarzania - najlepiej mieć zwolnienie bo potem jest lipton z egzaminem (niby prosty przedmiot a 8 terminów było ostatnio) i cóż jeszcze dam Ci link do mojej stronki - pościągaj sobie przedmioty które tam są (sprawka i ściągi) przyda Ci się nawet do nauki jak bedziesz mieć jakies pytania to mail albo GG (numer masz ) Tutaj masz linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiniak Napisano 18 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 dziekuje bardzo! jak bede w potrzebie to na pewno nie zapomne::smile:: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huhu Napisano 19 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 ETIopia na PG. Obecnie startuję ze specjalnością - optoelektronika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 20 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Socjologia na Uniwersytecie Wyszyńskiego w Wawie. czy ciężko? Trzeci rok owszem, sesja była z deka kosmiczna powinno byc tylko z górki kiedyś pół roku informatykę studiowałem :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsfetrze Napisano 20 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 A mi jeszcze 2 lata zostało ale już jestem raczej przekonany że weterynaria na SGGW w Warszawia. Może ktoś wie czy ciężko bo różne głosy słyszałęm na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anem Napisano 21 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 a ja Inżynieria Środowiska na PŁ (Wydział Inż. Procesowej i Ochr. Środ.) właśnie 3 rok zleciał, ogolem fajnie, jakos sie nie przemęczam i ludzie całkiem spoko ale mało lasek :-? no ale za to stypendia wysokie :grin: i jest za co w bike inwestowac :grin: a od przyszłego semestru specjalizacja Zintegrowane zarządzanie bezpieczeństwem i ryzykiem przemysłowym.. fajna sprawa, wybuchy, pożary, katastrofy i ogolem bhp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szu Napisano 21 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 A mi jeszcze 2 lata zostało ale już jestem raczej przekonany że weterynaria na SGGW w Warszawia. Może ktoś wie czy ciężko bo różne głosy słyszałęm na ten tematwg moich znajomych to weterynaria to najgorsze studia medyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 21 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Moja dziewczyna jest na kiedunku pokrewnym z weterynarią (uczy się praktycznie tego samego) i naprawdę nie ustępuje to medycynie :-? z tym że uczysz się jak zbudowany jest : koń, krowa, pies, owca, świnia itp... Więc nie masz trochę roboty :sad: Ale jest zadowolona - ważne żeby robić to oc Cie interesuje, bo inaczej to lipton :-? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swordsman Napisano 21 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Ja kształcę się w Poznaniu na Uniwerku Adama Mickiewicza Wydział: Fizyka, Kierunek: Akustyka, Specjalność: Reżyseria Dźwięku. Studia przyjemne jak cholera, ale mimo iż dopiero zaczne drugi rok, już mam cholernego stracha przed przyszłością :/ Na 27 osób studiujących na tej specjalności statystycznie prace w zawodzie znajduje jedna na trzecim roku zaczynam nowy kierunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasia Napisano 22 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Ja obecnie jestem na trzecim roku Akademii Medycznej w Warszawie. I wydzial lakarski na kierunku elektroradiologia, jednoczesnie ukonczylam studia licencjackie na pedagogice opiekunczo - wychowawczej na Uniwerku Warszawskim. PS zgadzam sie z wczesniejszymi wypowiedziami, zeby studiowac to co cie interesuje jezeli chcesz byc weterynarzem i bedzie ci to sprawialo przyjemnosc to studia nie sa ciezkie w porownaniu z osoba ktora mialaby to robic na sile... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonku Napisano 22 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 ja tam jestem po matmie na polibudzie w Zielonej Górze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selvan82 Napisano 1 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Nie mam się czym chwalić ale coś trzeba studiować Studiuję na Politechnice Opolskiej, wydział Zarządzania i Inżynierii Produkcji a kierunek - standardowy, Zarządzanie i Marketing Może kiedyś zrobię prywatnie szkołę fotografii, ale to odległe marzenie - głównie z powodów finansowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romson Napisano 1 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 AWF Poznań, kierunek WF specjalka menedżerstwo i zarządzanie w sporcie... 'trudna' uczelnia, najbardziej zabawowi studenci w Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 1 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Pomorska Akademia Medyczna w Szczecinie połyte studia na razie jest fajnie, najwazniejsze te przetrwac 1 rok :grin: wydział lekarki of course Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasGCE Napisano 2 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Rok czasu spędziłem na Politechnice Śląskiej w Gliwicach na wydziale Mechaniczno-Technologicznym (MT, znany także jako Muzyka i Taniec). Studiowałem na kierunku Edukacja Techniczno-Informatyczna, jednak w drugim semestrze rzuciłem to w cholerę. Po prostu stwierdziłem, że nadaję się na inżyniera jak mój rower do downhill'u i że nie ma sensu dalej się męczyć z rzeczami, które mnie zbytnio nie zainteresowały. Obecnie zacząłem II rok na Katowickiej Akademii Ekonomicznej, a dokładniej w rybnickiej filii tejże. Wydział Zarządzania, a kierunek to Informatyka i Ekonometria. Do specjalizacji jeszcze trochę mi zostało, ale nieśmiało przymierzam się do Ekonometrii i Statystyki. Póki co studia są raczej łatwe. Zdecydowanie więcej czasu można poświęcić "życiu studenckiemu" niż nauce Swojej decyzji o zmianie studiów nie pożałowałem jeszcze ani razu i raczej się na to w najbliższej przyszłości też nie zanosi. PS. 'Komandosem' wznoszę toast za zdrowie forumowiczów-studentów! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 2 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Magik inzynier metalurg - specjalizacja - przerobka plastyczna metali 8) . Czasem bylo az za kosmicznie :lol: ale zycia w akademiku brakuje .... oj brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 2 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Magik inzynier metalurg - specjalizacja - przerobka plastyczna metali . Czasem bylo az za kosmicznie To Ty możesz robić własne ramki – do roboty chłopie. Jak będziesz potrzebował kogoś od reklamy to wiesz… :grin: 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrissbe Napisano 2 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Akademia Rolnicza we Wrocławiu --> Wydział Inżynierii Kształtowania Środowiska i Geodezj ---> Geodezja i kartografia <----rzeźnia ale daje rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 2 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 To Ty możesz robić własne ramki – do roboty chłopie Potrzebujemy jeszcze tylko - bagatela - inwestora z grubszym portfelem i mozemy zaczynac ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 2 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Potrzebujemy jeszcze tylko - bagatela - inwestora z grubszym portfelem i mozemy zaczynac Najpierw trzeba coś własnego sklecić i dać komuś (sławnemu )do przetestowania. Jak testy wypadną pomyślnie to można szukać sponsora albo projekt sprzedać 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkFury Napisano 3 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 ja byłem na Politechnice Gdańskiej, ale znudziło mi się po roku :wink: i poszedłem sobie na WSZ i obecnie studiuje zaocznie Informatyke Stosowaną, oczywiście słono za to płacę :evil: pozdro dla wszystkich studentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 4 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Najpierw trzeba coś własnego sklecić to ja jade do hydraulicznego po rurki i lape sie za spaware :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.