rafalek940 Napisano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 ziomki ziomki jeszcze łancucha nie ma dzis dopiero suport przyszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Z lancuchem czy bez wozek stanowczo za wysoko nad najwieksza zebatka. Utaw go ok 3-5mm nad i bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyasg Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Fajnie prezentuje się ten bajk Gdzie kupiłeś te białe pancerze?? Są wyjątkowo lekkie może to yumeya shimano? X9 też dość lekka, moja na średnim wózku waży 221g. Trochę ta nalepka XT na korbie razi... :/ Z przednią przerzutką miałem problem jak montowałem bo było za wysoko przez śrubkę pod koszyk i żeby działało prawidłowo musiałem zainstalować w połowie nitu (trochę nie pomyślane ze strony treka) ale u ciebie nie powinno być najmniejszego problemu z zainstalowaniem kilka mm niżej. Ogólnie rowerek będzie bardzo ładną i lekka ścigancką maszynką ale chciałbym zobaczyć go w całości na wiszącej wadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 W życiu w to nie uwierzę, 13g obie linki? To chyba 10-krotnie droższe PowerCordz 0.7m pancerza 22g? Długość to chyba wziąłeś z kosmosu, z chęcią zobaczę fotki na wadze. nie chciało mi się schodzić do piwnicy po linke przód ale zważyłem tył. ok 9-10g. zwykły stalowy, teflonem pokryty Clarks. manetki grip shift, przerzutke SRAMa to daje linke krótszą niż w shimano. rama 18". pancerz... Shimanowski przerzutkowy to ok 33g/m. czyli ok 23g/0,7m... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ladnie ci to wyszlo jeszcze popraw siodlo, bo jest deko za bardzo do tylu i kolanka sie obraza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 hehe dzieki wszystkim ok dam z 0,5 cm do przodu kolo z tylu mam jeszcze w planach powaznych wymienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Co do X-9 który to rocznik? Jeśli 2010 to waga jest w pełni ok, bo zmieniarka została przekonstruowana i urwali kilka gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 aa jeszcze planuje jakis mega wypasni za######iaszczy koszyk na rower http://allegro.pl/item811475503_koszyk_na_bidon_elite_custom_race_czerwono_bialy.html chyba ten bede brał bo jest niezmiemski ahh zakochalem sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 ciężki no ale wiem-wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Może i ciężki, ale na żywo wygląda fantastycznie. I bardzo dobrze trzyma bidon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Sorry ale jak na koszyk to kloc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 rower the end rower sprawuje sie za...... przyspieszenie ma mega ze stara rama LF to niebo a ziemia zwinnosc to tak jak LF (słoń) a Boplight (wąż) pierwszy dzien na rowerku z kumplami to 84 km srednia 36 km/h ale na slickach zmienione to łańcuch na taki co byl odziwo lzejszy 15 gram moze to przez skrocenie wiecej ogniw kaseta na Suntour opony na razie sa sliki wiec tez -120 gram na obu kolach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 kaseta na Suntour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ciiii w malej rzeczy wielki duch kupilem bo moj brat je ma tania 20 zł waga 283 gram 8 rzedowa sprawuje sie tak jak SRAM po 150 km bardzo przyjazna kaseta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Patrząc na to, że kiedyś Suntour konkurował na równi z XTR-em to nie wypada się śmiać Ta firma potrafiła i pewnie nadal potrafi stworzyć świetne komponenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 9 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ęęBottle Cage: (Koszyk na bidon) Kubix - 39g Brakes: (Hamulce) Juicy 3 160 mm - 800g Brake Levers: (Klamki Hamulcowe) j.w. Cables: (Pancerze) no name - ~35g Cassette: (Kaseta) Suntour - 270g Chain: (Lancuch) SRAM PC-890 - 300g Crankset: (Korby) Shimano Lx alu blaty i srubki - 867g Derlr (Front): (Przerzutka przednia) - Shimano Lx 07'- 168g Derlr (Rear): (Przerzutka tylna) - SRAM X-9 - 209g Fork: (Widelec) - Reba Sl 2010 biała - 1666g z Manetka Frame: (Rama) - Boplight Marathon Sport 19' - 1543g Grips: (Gripy) - Boplight - 15g Handlebar: (Kierownica) - FSA - 166g Headset: (Stery) - Boplight - 78g Pedals: (Pedaly) Exustar E-pm25 - 267g Seat: (Siodlo) - Boplight - 211g Seatpost: (Sztyca) - Zoom 400 mm - 305g Seatpost clamp: (Zacisk sztycy) - no name - 16g Shifters: (Manetki) - SRAM X-9 - 193g Skewers: (Zaciski kol) -Joyteh i boplight - 40 + 30 Spacers: (Podkladki pod mostek) - No name jakies wylajtowane Stem: (Mostek) - FSA- 152g Tire (Front): (Opona przednia) - Kenda Komodo - 499g Tire (Rear): (Opona tylna) - Kenda Komodo - 499g Top Cap: (Top cap) - Token - 10g Tubes: (Detki) - Maxxis Ultralight - 240g Wheels: (Kola) - Przod Boplight tyl Formula - 690g , 1030g (Rogi) - Boplight - 60g Duże nowe zmainy fotki bedą lada dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5Zeta Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 No właśnie ciekawi mnie jak amorek będzie się z tym komponował. Tylko zrób trochę ładniejsze zdjęcia niż ostatnio (bodajże listopad to był). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 9 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Spoko Spoko zrobie tak w poludnie tym aparatem Pentax wiec powinny biyc git akczkolwiek fotografem nie jestem aa i mam do was pytanko bo szczerze to wpisalemreba ze 1666 gram ale nie wiem czy dokonca prawda bo nie weim ile wazy poplock bo nie wazylem wiem ze sama reba bo wazylem wazy 1591 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Szykuje się bardzo fajny rower A co do amortyzatora to też jeździłem na r7. Niedawno kupiłem Rebe 2010 i mogę powiedzieć, że odczułem dużo różnice w porównaniu do r7. Także moim zdaniem bardzo dobry zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 10 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Ja bym Bardzo Prosil Admina o zmiane nazyw watku na Boplight Marathon (śnieżynka:P) by Rafał no ja nawet nie jezdzac poczułem roznice chodzby w tych wszystkich regulacjach itp i w pieknosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 10 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 To teraz tylko czekam na jakieś foty. Jestem ciekaw jak to się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 10 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 top cap - Token 5 gram z sruba własnie dzis przyszedl kupiony za 20 zł dowolny kolor swietny jest a co do fotke chopcy obiecuje ze beda piątek / sobota bo ostatnie dni przed feriami mam troszke zapracowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 10 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Mógłbyś powiedzieć gdzie kupiłeś top capa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 10 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 bardzo proszę http://www.allegro.pl/item913244672_korek_kierownicy_token_czerw_sruba_gwiazdka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 10 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dzięki. Może taki właśnie sobie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi