Skocz do zawartości

[10256g] Boplight Marathon (śnieżynka:P) by Rafał

rafalek940

Rekomendowane odpowiedzi

W życiu w to nie uwierzę, 13g obie linki? To chyba 10-krotnie droższe PowerCordz :P

0.7m pancerza 22g? Długość to chyba wziąłeś z kosmosu, z chęcią zobaczę fotki na wadze.

Same hample +/- 600g + tarcze po 110g + 25g śrubki to mamy 845g.

+ ~50g

Na zdjęciach jest prawdopodobnie długi wózek, + 20g

Jeżeli to szybkozamekacze +50g

jakie wy jestescie marudy :D

rower złozony to nie bede juz wazyl by komus cos udawadniac linki tyle waza wazone w bikershopie i w domu linek mam dokladne 0,8 m wiec sory o 10 cm

hample wazone wiec moze i waza 10 gram wiecen bo zapomnialem podkladek

przerzutke sam wazylem u kolegi wazylem i w sklepie gdzie kupowalem i mi nik nie wmowi sklep MMBIKE

szybkozamykacze i co w tym dziwnego kurde fajne lekkie szybkozamykacze normalna waga jak tune waza albo kcnc 50 gram za pare to sie nikt nie czepia

ale z was marudy

aa pancerze wazyly 1,5 metra o ile pamietam 48 gram 15 zł za metr

aaa i amor kurde amor wazylem jak go kupilem po serwisie przed serwisem i zawsze wazyl podobnie

Ja też piszę się na te linki&pancerze, waga porównywalna z Nokon Carbon + PC za 700zł :devil:

Wiem, jestem wstrętny ale to dział "projekty rowerów", gdzie dajemy rzeczywistą wagę rowerów a nie braną z kapelusza. :down:

ps tarcze nie waza 110 ino 98 gram

Ino chłopie, chyba masz najlżejsze na świecie. Jakiś odrzut czy cieniowałeś je papierem ściernym? :voodoo:

jak nie masz avidow to sie nie wypowiadaj

Mam(miałem :D) Avidy i będę się wypowiadał. Miałem także X9, mam także R7 więc bajek mi tu nie wmówisz. <_<

Edytowane przez miskov17

dobra ziomy macie racje macie prawo sie wtracac bo to do tegto dzial

wiec porzucmy złą atmosfere :P haha

a co do wag nie weim czy moja waga jest wadliwa czy nie ale wydaje mi sie ze dobrze dziala jak bede cos rozbieral to bede wazyl i wrzucal fotki ok ? :)

pozdro ziomy

aaaa i co do bika :) postaram sie jak najszybciej wrzucic fotki :)

bo rower juz caly jest :) pozdro

z tymi materialami srubek, to chyba najwazniejsza cecha stali jest jest stosunkowo wysoka plastycznosc, srubka, na ktora dziala sila jest wyginana przez dosc dlugi czas, nim strzeli, w przypadku aluminium jest trach i koniec

oczywiscie wszystko w duzym uproszczeniu, zakladajac podobny poziom obrobki materialu

rafalek940 chyba teraz dobrze adresuje :)

Nie ma obawy nikt nie tworzy zlej atmosfery, po prostu zadajemy pytania.

Co do srubek, to juz ostatni raz, chodzi mi o to ze na zabieg montowania alu w takich newralgicznych miejscach decydowalbym sie jak juz naprawde nie mialbym z czego wagowo schodzic, juz wczesniej zdecydowalbym sie na darcie lakieru z ramy i amora :)

No ale moze to tylko moje przesady....

Fakt przednia przerzutka sporo za wysoko, powinno byc 3-5mm nad zebatka, ja uzywam road fd i mam troche za wysoko ale to tylko ze wzgledu na budowe wozka ktorego dolna czesc jest bardziej pochylona w strone widelek, co wymusza jej wyzsze umiejscowienie. W Twoim przypadku masz jeszcze sporo przestrzeni do jej obnizenia.

Edytowane przez 1415chris