1415chris Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Chcialbym poznac patent na taka wage linek/pancerzy sporo mniej niz xtr, o nokonie nie wspomne bo jest cieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 15 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 W życiu w to nie uwierzę, 13g obie linki? To chyba 10-krotnie droższe PowerCordz 0.7m pancerza 22g? Długość to chyba wziąłeś z kosmosu, z chęcią zobaczę fotki na wadze. Same hample +/- 600g + tarcze po 110g + 25g śrubki to mamy 845g. + ~50g Na zdjęciach jest prawdopodobnie długi wózek, + 20g Jeżeli to szybkozamekacze +50g jakie wy jestescie marudy rower złozony to nie bede juz wazyl by komus cos udawadniac linki tyle waza wazone w bikershopie i w domu linek mam dokladne 0,8 m wiec sory o 10 cm hample wazone wiec moze i waza 10 gram wiecen bo zapomnialem podkladek przerzutke sam wazylem u kolegi wazylem i w sklepie gdzie kupowalem i mi nik nie wmowi sklep MMBIKE szybkozamykacze i co w tym dziwnego kurde fajne lekkie szybkozamykacze normalna waga jak tune waza albo kcnc 50 gram za pare to sie nikt nie czepia ale z was marudy aa pancerze wazyly 1,5 metra o ile pamietam 48 gram 15 zł za metr aaa i amor kurde amor wazylem jak go kupilem po serwisie przed serwisem i zawsze wazyl podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Pokaż link z dokładnie tymi samymi zaciskami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 (edytowane) Men cokolwiek to jest to sie pisze na to, ta waga wymiata, ile ona ma wspolnego z rzeczywistoscia to juz inna brocha... Edytowane 15 Listopada 2009 przez 1415chris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Men cokolwiek to jest to sie pisze na to, ta waga wymiata, ile ona ma wspolnego z rzeczywistoscia to juz inna brocha... Chris, jak ja kocham te twoje polsko - angielskie phrasal verbsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 15 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 ja rozumiem czepiac sie o pancerze i linki bo jak spojrzalem na wage to tez bylem zaskoczony ale o amor albo przerzutke ktore wazylem bardzo czesto to to jest przesada ps tarcze nie waza 110 ino 98 gram jak nie masz avidow to sie nie wypowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 (edytowane) Ja też piszę się na te linki&pancerze, waga porównywalna z Nokon Carbon + PC za 700zł Wiem, jestem wstrętny ale to dział "projekty rowerów", gdzie dajemy rzeczywistą wagę rowerów a nie braną z kapelusza. ps tarcze nie waza 110 ino 98 gram Ino chłopie, chyba masz najlżejsze na świecie. Jakiś odrzut czy cieniowałeś je papierem ściernym? jak nie masz avidow to sie nie wypowiadaj Mam(miałem ) Avidy i będę się wypowiadał. Miałem także X9, mam także R7 więc bajek mi tu nie wmówisz. Edytowane 15 Listopada 2009 przez miskov17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 tarcze nie waza 110 ino 98 gram Sorry, ale ważą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Najlżejszy egzemplarz jaki udało mi się znaleźć to 105 gram . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 goldbloom to nie jest czepianie sie, mniej lub wiecej mamy pojecie co ile wazy i stad nasze znaki ??? bo jak mowisz ze cos wazy x i to x jest lzejsze od tego o czym jestem swiadom to bardzo chetnie zaznajomilbym sie z ta tajemnica... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 No, spoko. Tylko to nie do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 (edytowane) sorry, to nie do Ciebie hehe Edytowane 15 Listopada 2009 przez 1415chris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 szkoda że anodowane ti wyglądają dość kiepsko bo to jest ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 W sumie jak waga nie jest priorytetem to można pomalować oryginalne-stalowe śruby lakierem do paznokci. Wtedy dobierzemy sobie kolor jaki tylko chcemy. Ale dodamy pare gram hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 dobra ziomy macie racje macie prawo sie wtracac bo to do tegto dzial wiec porzucmy złą atmosfere haha a co do wag nie weim czy moja waga jest wadliwa czy nie ale wydaje mi sie ze dobrze dziala jak bede cos rozbieral to bede wazyl i wrzucal fotki ok ? pozdro ziomy aaaa i co do bika postaram sie jak najszybciej wrzucic fotki bo rower juz caly jest pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 z tymi materialami srubek, to chyba najwazniejsza cecha stali jest jest stosunkowo wysoka plastycznosc, srubka, na ktora dziala sila jest wyginana przez dosc dlugi czas, nim strzeli, w przypadku aluminium jest trach i koniec oczywiscie wszystko w duzym uproszczeniu, zakladajac podobny poziom obrobki materialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 rafalek940 chyba teraz dobrze adresuje Nie ma obawy nikt nie tworzy zlej atmosfery, po prostu zadajemy pytania. Co do srubek, to juz ostatni raz, chodzi mi o to ze na zabieg montowania alu w takich newralgicznych miejscach decydowalbym sie jak juz naprawde nie mialbym z czego wagowo schodzic, juz wczesniej zdecydowalbym sie na darcie lakieru z ramy i amora No ale moze to tylko moje przesady.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 oto zdjecia bika: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f17b1ec0d045abb2.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/44f9e3528209ca73.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6f58743c02589196.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/24010e870b0d0793.html co sadzicie o mojej maszynce do wygrywania hahah to taki maly zart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Nie wiem co sie stalo z moim postem ale... Rower wyglada b. fajnie Rogi nie za nisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Nie wiem co sie stalo z moim postem ale... Rower wyglada b. fajnie Rogi nie za nisko? dzieki wiesz 1415christo tak do picu teraz jak zaczne jezdzic to sie porawi ewentualnie na wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Pytam z ciekawosci bo moje sa lekko ponizej linii mostka a ten na -, to jest dla mnie optimum, tzn nie bola plecy jak przy wyzszym ustawieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Coś strasznie wysoko masz FD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 co mam wysoko ;P ? siodelko ? bo mam dlugie nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 (edytowane) Fakt przednia przerzutka sporo za wysoko, powinno byc 3-5mm nad zebatka, ja uzywam road fd i mam troche za wysoko ale to tylko ze wzgledu na budowe wozka ktorego dolna czesc jest bardziej pochylona w strone widelek, co wymusza jej wyzsze umiejscowienie. W Twoim przypadku masz jeszcze sporo przestrzeni do jej obnizenia. Edytowane 16 Listopada 2009 przez 1415chris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Masz pewnie z 1 cm za wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi